SiolNET. Novice Slovenija
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Ali volimo nesposobne ali hudobne"

4

termometer

Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Volivci med ponujenimi političnimi opcijami skorajda ne najdejo več imena, ki bi ga želeli podpreti.

kr`adn (3. 3. 2011 13:17:58) Strmo PADAJOČI odstotki VSEM strankam NE OBETAJO nič dobrega ( Egipt, Tunizija, Hrvaška ???) za strankarske "ELITE" in morali se bodo KREPKO zamisliti nad svojim nedržavotvornim NORČEVANJEM iz državljanov in davkoplačevalcev ! Zdaj pa je MERA res POLNA ! Ivan Janša , SDS ter sateliti z "jurišno" taktiko spodkopavajo TEMELJE države in njen obstoj, KOALICIJA pa leta kot kura brez glave po dvorišču namesto, da bi JASNO povedala KAJ hoče !!! In se potem tudi za to BORILA brezkompromisno kljub LAŽI

slivanaucu (3. 3. 2011 13:31:33) KR'ADN, zelo dobro razmišljanje, objektivno in zelo, zelo realno. Predvsem je zelo blizu mojemu razmišljanju tisti del tvojega komentarja, kjer opisuješ SDS in koalicijsko obnašanje. To se samo vidi, kako so ljudje naveličani politike, ki nas razkraja, deli na dve opciji: na JANŠEVO in NEJANŠEVO. Za katerega boga se vsi tako bijejo za oblast. Politiki, s poslanci na čelu, poslani od ljudstva, pozabijo na ljudi v tistem trenutku, ko dobijo plačo. VSI, PRAV VSI, TUDI EDEN NI IZJEMA.

pragmatico (3. 3. 2011 14:03:21) Opozicija se ne bo nikoli naučila, še zmeraj, ko so se šli umazano kampanijo, se je stvar obrnila proti njim, precej bolje bi jim šlo, če bi dejansko enkrat za spremembo gledali naprej in predlagali pametne predloge, in če bi vladajoča koalicija te pametne predloge zavrnila, bi si pljunila v lastno skledo. Ampak če je pa tako lepo kopati postvareh za 30 ali celo 60+ let nazaj..za pozicijo pa itak nimam besed, nesposobna do skrajnosti. Torej ali volimo nesposobne ali hudobne, teška odločitev..

Investicije v trge na Balkanu – metanje denarja v vrečo brez dna ali vstopanje na območje z izjemnim potencialom?

hunt (2. 3. 2011 16:38:43) Ma nehajte že ta balkanski drreekk mešat ker smrdi in to še najbolj potrošnikom-zakaj se ne zanimate za povezovanje s kakim eropskim podjetjem?????-mogoče zato ker menagarji obvladajo samo opičji jezik in nič dugega-če bi se npr povezali z carefourjem kjer so cene živil cca 30% nižje bi od tega imeli kaj tudi potrošniki-ker pa to yugo bando potrošnik ne zanima se med sebij kartelno povezujejo da bodo uboro rajo še bolj lupili!!!!!!!

drava (2. 3. 2011 16:55:13) Tako je 3. Ne razumem, zakaj silimo na Balkan, ko pa smo se že večkrat opekli. Ponovno berem, kake izgube imajo na tem delu naše zavarovalnice in banke, koliko svežega kapitala potrebujejo, da bi ga ponovno nalagale tam, kjer nikoli ni vračila. Na avstrijskem Koroškem pa ene naše pekarniške podružnice ne najdemo, kaj šele, da bi tam odpirala predstavništva večja podjetja.

bon (2. 3. 2011 18:07:20) Ma kako vam ni jasno,da smo tudi mi del Balkana,čeprav tega ne marate slišat.Z Avstrijo pa nimamo prav nič skupnega,že od jezika naprej.3.hunt- A je zate tudi mogoče slovenščina opičji jezik,ker je precej podoben hrvaškemu in srbskemu jeziku,z nemškim pa nima niti malo podobnosti.Joj,joj,kako ste primitivni.Pravi slove*******! Kar pejte kupovat v Lidl in Hofer,kjer prodajajo blago pod kritiko in precej sumljivega izvora.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin