Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 10. 2019,
7.00

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

izobraževanje digitalni marketing PR članek Sempl

Sreda, 30. 10. 2019, 7.00

4 leta, 5 mesecev

Na SEMPL-u letos tudi o spletni prodaji

Oglasno sporočilo

Stefan Carrington je ustanovitelj edine britanske agencije za spletno prodajo in digitalno trženje na področju poprodaje. Njegovi osnovni vodili sta rast in učinkovitost.

Stefan Carrington | Foto:

Za SEMPL pripravlja delavnico in predavanje, kjer bo razkril strategijo, s katero že zadnji dve leti pomaga blagovni znamki Electrolux pri rasti spletne prodaje na številnih evropskih trgih.

Predavanje: Skrivnost rasti v digitalnem marketingu

Kako lahko vsako leto dosežete rast za vašo spletno trgovino ali katerokoli drugo vrsto spletne strani, ki jo upravljate? Z uvajanjem inteligentnih sistemov, ki lahko prepoznavajo, razložijo in ponovijo uspešne modele rasti. Stefan bo razkril okvir delovanja, ki njihovim strankam iz leta v leto zagotavlja rast prihodkov.

Delavnica: Trajnostna rast evropske spletne trgovine (e-commerce)

Na tej delavnici se boste poglobljeno potopili v preverjene sisteme rasti, ki jih je Stefan uvedel, da bi lahko iz leta v leto podjetju Electrolux omogočil rast spletne prodaje na področju Evrope. Ne boste spoznali le nekaj trikov tako imenovanega "growth hackinga", ampak popoln okvir, ki ga boste lahko uporabili za upravljanje digitalnega trženja, analitike, CRO- in UX-izboljšav.


Naročnik oglasne vsebine je SEMPL.

Ne spreglejte