SiolNET. Novice Moja služba
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Brezplačen tridnevni Experience E/MBA modul

2

termometer

Izkoristite priložnost za brezplačen tridnevni Experience E/MBA modul in izkoristite popust ob vpisu v višini do 3.600 evrov.

COTRUGLI Business School vas vabi, da se pridružite tridnevnemu modulu, v katerem boste spoznali program E/MBA in dobili vse odgovore na vprašanja o kakovosti programa, modulih, profesorjih in postopku vpisa ter imeli priložnost spoznati zastopnike šole.

Modul Experience E/MBA se bo odvijal med 6. in 8. novembrom v prostorih COTRUGLI Business School v Zagrebu.

Predavatelj z najboljšimi ocenami

Vodil ga bo eden od najbolje ocenjenih predavateljev s strani študentov, profesor Anthony J. Evans. Udeleženci bodo na dinamičen, vizualen in praktičen način imeli možnost spoznati več o odnosu med strategijo in konkurenco ter o razumevanju povezave med monetarno in fiskalno politiko.

Dogodek je namenjen kandidatom, ki razmišljajo o vpisu v program E/MBA, in je zato brezplačen. Udeleženci modula Experience E/MBA so upravičeni do 20 odstotkov popusta ob vpisu v enega od programov Executive MBA ali MBA, ki se bosta začela januarja 2016.

Moduli COTRUGLI predstavljajo odlično priložnost za udeležence, da razširijo svojo poslovno mrežo.

Kandidati se lahko prijavijo prek spletnega prijavnega obrazca do 27. oktobra 2015, vendar priporočamo, da se prijavite zgodaj, saj vas nato čaka sestanek z zastopniki šole s pomočjo Skypa.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin