Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Metka Prezelj

Ponedeljek,
7. 3. 2016,
11.32

Osveženo pred

7 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Natisni članek

truplo Koper policija

Ponedeljek, 7. 3. 2016, 11.32

7 let

V okolici Kopra našli truplo

Metka Prezelj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0
V nedeljo popoldne je v Montinjanu pod Marezigami domačin v manjšem kalu opazil truplo. Za zdaj jim ga še ni uspelo identificirati, kriminalistična preiskava o identiteti in vzroku smrti še poteka.

Truplo, polno mrčesa, je domačin našel na vrhu vasi, tik pred tablo, ki označuje konec Montinjana, poročajo Primorske novice. V precej zaraščenem puču v bližini zadnjih hiš je ležalo v izkopani luknji za zbiranje deževnice, ki ji v Istri pravijo puč ali kal.

V okoliških vaseh ne pogrešajo nikogar Čigavo bi lahko bilo truplo, ni znano. V bližnjih vaseh ne pogrešajo nikogar, prav tako ni znano, koliko časa je truplo že ležalo v vodi. Sodeč po njegovem stanju, bi bilo lahko v vodi že dlje časa.

Truplo moškega bi lahko bilo v vodi že dlje časa Predstavnica za odnose z javnostmi na Policijski upravi Koper nam je potrdila, da o truplu ni znanega še ničesar. Danes so začeli delati na primeru. Tudi truplo ni v takšnem stanju, da bi lahko karkoli povedali že zdaj. Časnik na svojih spletnih straneh piše, da gre za moškega.

Ne spreglejte