SiolNET. Novice Črna kronika
5,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Letalska nesreča na Primorskem

5,10

termometer

 | Foto: Bor Slana
Foto: Bor Slana

Malo po 18. uri se je nad Črnim robom v okolici Črnega Vrha zgodila letalska nesreča. Po neuradnih podatkih naj bi šlo za nesrečo dveh žirokopterjev.

Kot smo neuradno izvedeli, naj bi formacija petih žirokopterjev svojo pot začela v Murski Soboti, v okolici Črnega Vrha pa naj bi se zgodila nesreča.

Nesrečama žirokopterjev, v katerih so bili v torek popoldne udeleženi češki državljani, so po prvih ugotovitvah botrovale slabe vremenske razmere - nizka oblačnost, gosta megla in burja, so sporočili z novogoriške policijske uprave. Policisti sicer še nadaljujejo z ogledom kraja nesreč in zbiranjem dodatnih obvestil.

Šlo naj bi za žirokopterja s češkimi registrskimi oznakami. Pri poletu naj bi se zapletla in zasilno pristala. Udeleženci naj bi se po neuradnih informacijah lažje telesno poškodovali.

Primorske novice poročajo, da naj bi imela dva od štirih žirokopterjev s češkimi državljani nesrečo, v kateri sta se dva človeka huje poškodovala. Drugi žirokopter je moral pristati bližje Črnemu Vrhu, češka zakonca pa nista bila poškodovana.

Več informacij za zdaj ni znanih.

 

 

delitve: 34
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin