TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 4. 2010,
13.47

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 1. 4. 2010, 13.47

8 let

Hypo Leasing predstavil poslovno stavbo Rotonda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Hypo Leasing je predstavil novo poslovno stavbo Rotonda, ki se nahaja ob eni glavnih mestnih vpadnic in ob severni ljubljanski obvoznici.

Investicijska vrednost objekta znaša 35 milijonov evrov. Kot je ob predstavitvi stavbe povedal direktor Hypo Leasinga v Sloveniji Marcel Franz Sumper, je Hypo Leasing lastnik objekta, ki ga je gradil Vegrad, že od samega začetka in da so se za gradnjo leta 2007 odločili, ker so verjeli v ta projekt. Oddali in prodali tretjino prostorov Doslej so po njegovih besedah brez posebnega oglaševanja oddali in prodali približno tretjino prostorov, v skladu z razmerami na trgu pa ocenjujejo, da bodo več prostorov oddali kot prodali. Rotonda obsega 15.290 kvadratnih metrov površin Poslovna stavba Rotonda je razdeljena na okrogli in pravokotni del. Obsega 15.290 kvadratnih metrov površin. Od tega pisarniške površine predstavljajo 11.540 kvadratnih metrov v velikosti od 120 do 800 kvadratnih metrov. Objekt ima približno 400 parkirnih mest in za 1760 kvadratnih metrov skladiščnih prostorov.

Kmalu podzemni prehod pod Dunajsko cesto

Arhitektka Jadranka Grmek je povzela, da je bilo glavno načelo pri načrtovanju Rotonde maksimalna fleksibilnost pri individualni razdelitvi in koriščenju površin. Med drugim je povedala tudi, da je ob objektu narejen nastavek za vstop podzemni prehod, ki bi pod Dunajsko cesto povezoval Rotondo in stavbo WTC.

Generalni direktor Hypo Leasinga Andrej Potočnik je dejal, da rezultati v prvih treh mesecih letos kažejo, da bo leto zelo uspešno. "Poslujemo v skladu z načrti, po operativnem rezultatu pa menimo, da bo letos izjemno leto," je napovedal. Hypo Leasing je po njegovih navedbah do Vegrada izpostavljen v višini 40 milijonov evrov, ki jih ima zavarovane v lizingu na nepremičnine in zemljišča.

Ne spreglejte