SiolNET. Digisvet Novice
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vroče povezani: Samsung Galaxy S in MINI One

4

termometer

Mobitel, Samsung in BMW Group Slovenija so pripravili posebno ponudbo: ob nakupu ali s spoznavanjem pametnega telefona Samsung GalaxyS bo prenovljeni MINI One veliko ugodnejši.

Tehnološko napredni pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S s povsem novo uporabniško izkušnjo združuje kakovost, učinkovitost, ustvarjalnost in najnovejše trende. Po simbolični ceni samo enega evra, ob vezavi za 24 mesecev in z ustrezno izbiro NAJNAJ, je na voljo v paketih Super/Mega in Opti Povezani ter s posebnim paketom Vroče povezani, pod drugimi pogoji pa tudi v drugih paketih in v splošni prodajni akciji.

Z nakupom mobilnega telefona Samsung Galaxy S v Mobitelovih centrih ali pooblaščenih prodajalcih uporabniki, ne glede na izbrane pogoje nakupa, prejmejo poseben kupon, ki jim omogoča bistveno ugodnejši nakup prenovljenega avtomobila Mini ONE pri prodajalcu Malgaj Ljubljana: namesto redne cene 19.328 evrov bo na voljo s finančnim leasingom, in sicer s 60 obroki po 240 evrov mesečno brez pologa. Ponudba velja do izteka zalog, vendar najpozneje do konca leta.

Nakup mobilnega telefona Samsung Galaxy S ni pogoj za pridobitev kupona: vsi obiskovalci Mobitelovih centrov lahko podrobneje spoznajo ta mobilni telefon in na njem odigrajo avtomobilsko igrico Asphalt5, kar jim bo prav tako zagotovilo kupon akcije Vroče povezani, ki je namenjena tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom in samostojnim podjetnikom.

Mini ONE je s tem mesecem prenovljen: poleg prepoznavne podobe in zanj kot pri gokartu značilnega občutka v vožnji ga odlikujeta še prijaznost do okolja z majhnimi izpusti ogljikovega dioksida ter varčna poraba goriva. V akciji Vroče povezani je na voljo v rdeči in beli barvi, medtem ko je notranjost vozila MINI v klasični črni barvi. Vozila so opremljena s klimatsko napravo, dinamičnim nadzorom stabilnosti, Bluetooth pripravo s prostoročno pripravo z USB-priključkom ter radiom MINI Boost CD.

Več informacij je skupaj s pogoji akcije na voljo na spletnih straneh www.mobitel.si in www.MINI.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin