SiolNET. Avtomoto Promet
5,94

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vzrok zaprtja Dolenjke: Avstrijec divjal z jaguarjem in pristal na strehi #foto #video

5,94

termometer

Zaradi nesreče, ki se je zgodila okrog 14. ure, je bila skoraj dve uri zaprta dolenjska avtocesta pri Višnji Gori v smeri Novega mesta. Vzrok nesreče, v kateri je bila ena oseba lažje poškodovana, je bila neprilagojena hitrost.

Nesreča se je zgodila nekaj pred 14. uro na dolenjski avtocesti pred Višnjo Goro v smeri proti Novemu mestu. V nesreči je bilo udeleženo le vozilo avstrijskega državljana. Moški je jaguarja vozil z neprilagojeno hitrostjo in izgubil nadzor nad vozilom, tako da se je to prevrnilo na streho.

V nesreči se je 36-letni Avstrijec lažje poškodoval, prepeljali so ga v UKC Ljubljana.

Avtocesta je bila na kraju nesreče zaprta do 15.45 oziroma nekaj manj kot dve uri, zaradi tega pa je nastal tudi daljši zastoj, ki je segal do priključka Grosuplje vzhod.

Voznik Jaguarja jo je odnesel le z lažjimi poškodbami. Voznik Jaguarja jo je odnesel le z lažjimi poškodbami. Foto: PGD Grosuplje

Avtocesta proti Dolenjski okoli 15. ure:

Dolenjska avtocesta Foto: Metka Prezelj

Dolenjska cesta Foto: Metka Prezelj

Ljubljana: zagorelo v podjetju, eno osebo odpeljali v bolnišnico #foto

Zaradi prometne nesreče je na primorski avtocesti na uvozu Brezovica proti Ljubljani oviran promet. V Ljubljani je zaradi gašenja požara zaprta Hajdrihova ulica med Jamovo cesto in Teslovo ulico.

 

Zastoj tovornih vozil je pred predorom Karavanke proti Avstriji dolg približno tri kilometre. Čakalna doba je na mejnih prehodih Starod, Obrežje, Gruškovje in Dobovec.

Na dolenjski avtocesti je zaradi odstranjevanja cestninske postaje zaprt priključek Drnovo v obe smeri, na primorski avtocesti pa priključek Kozina.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin