SiolNET. Avtomoto Promet
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pred predorom Karavanke štirikilometrski zastoj

2

termometer

V zadnjem koncu tedna pred začetkom šolskega leta je na slovenskih cestah pričakovano zgoščen promet. Za vstop v državo na mejnem prehodu Gruškovje je predvidena čakalna doba 30 minut.

Konec visoke turistične sezone se odraža tudi na cestah, kjer danes poročajo o številnih zastojih. Pred predorom Karavanke v smeri Avstrije lahko tako vozniki pričakujejo štirikilometrski zastoj, zato prometno-informacijski center za državne ceste vsem voznikom, ki so namenjeni proti Kranjski Gori, priporoča, da avtocesto zapustijo na izvozu Lipce/Jesenice vzhod. Na primorski avtocesti zaradi okvare tovornjaka zaprt počasni pas Na štajerski avtocesti je zaradi prometne nesreče med Slovensko Bistrico sever in Framom proti Mariboru zaprt del počasnega pasu, v smeri Ljubljane med Blagovico in cestninsko postajo Kompolje pa nastaja gost promet.

Na primorski avtocesti pred priključkom Kastelec proti Ljubljani je zaradi okvare tovornjaka zaprt počasni pas, prav tako gost promet pa lahko vozniki pričakujejo tudi na primorski avtocesti med Ljubljano in cestninsko postajo Log v smeri Kopra. Zaradi varnosti zapirajo predor Golovec Na vzhodni ljubljanski obvoznici je gost promet iz smeri Zadobrove proti južni obvoznici do priključka Vič. Na tem odseku zaradi varnosti občasno zapirajo predor Golovec, strpnost pa bo potrebna tudi pri vožnji po zahodni ljubljanski obvoznici iz smeri Bežigrada proti Primorski, kjer prav tako zgoščen promet.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin