Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 10. 2017,
8.53

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Autocommerce

Natisni članek

Mercedes-Benz Vito dostavna vozila Mercedes-Benz advertorial

Torek, 24. 10. 2017, 8.53

2 meseca, 1 teden

Z Mercedesom na delo: več prostora, še več udobja

Vsebino omogoča Autocommerce

Zanesljivost, varnost in udobje blagovne znamke Mercedes-Benz vas spremljajo na vsakem ovinku tudi na specifičnih službenih poteh, ko je prostornost ključnega pomena za uspešno opravljeno delo. Ste vedeli: dostavniki Mercedes-Benz so najboljša poslovna odločitev.

Mercedes-Benz | Foto: Ko je tovor v kabini največja dragocenost podjetnika ali obrtnika, ki se odpravlja na svojo vsakodnevno službeno pot, je misel na zanesljivost avtomobila na prvem mestu. Mizarji, vodovodarji, električarji, cvetličarji, dostavniki in vsi tisti, ki pri svojem delu potrebujejo veliko pametnega prostora, se vse pogosteje spogledujejo z avtomobilskimi rešitvami, ki jim omogočajo veliko več kot samo udobno dostavno vozilo. Zakaj bi morali na račun prostornosti žrtvovati željo po udobju in varnosti?

Mercedes-Benz Vito | Foto: Kakšne lastnosti mora imeti res vrhunsko dostavno vozilo?

#Praktična prostornost – funkcionalnost in prostornost. To sta dve glavni spremenljivki, ki vas morata najprej pritegniti, ko se odločate za novo dostavno vozilo, ki bo dolgo služilo vašim vsakdanjim potrebam po prevažanju vašega službenega tovora, naj bo to bolj razpršen gradbeni material ali občutljivi kosi, ki potrebujejo dodatno varnost pri prevozu.

#Varnostni sistemi – tako na prostočasnih vožnjah na lepše kot na zahtevnih službenih poteh morate poskrbeti za maksimalno varnost na poti. Zaupajte le najboljšim in preverite, kakšne varnostne sisteme ponuja vaše dostavno vozilo. Naporne vožnje po mestu ali dolge vožnje po avtocesti in zahtevnih terenih – vaš dostavnik mora imeti varnostno rešitev za vse situacije.

#Udobje osebnega vozila – zakaj bi se morali na račun funkcionalne prostornosti odpovedati popolnemu udobju, ki ste ga vajeni iz svojega osebnega avtomobila? Ker vaš delovnik od vas zahteva veliko službenih poti, tudi v najbolj neprijetnih vremenskih in časovnih trenutkih, mora biti vaša vozna izkušnja podobna tisti, ko se peljete na brezskrbni izlet na lepše.

Mercedes-Benz: dostavna vozila s popolnim udobjem osebnega avtomobila

Za vse tiste, ki iščete popolno dostavno vozilo, imamo zelo dobro novico: vrhunski inženirji Mercedes-Benza so ustvarili vozila, ki imajo lastnosti osebnih vozil in hkrati odlične prostorske rešitve za vse vaše potrebe. V svoji floti dostavnih vozil imajo kar pet različnih modelov, ki se odlično znajdejo v vseh mogočih voznih situacijah ter zadovoljijo vaše potrebe in želje po brezhibni dostavi.

Vsi njihovi dostavniki se bodo popolnoma prilagodili vašim željam in potrebam po udobni in zanesljivi vožnji. Sestavite si svoje sanjsko vozilo tako, da izberete vso opremo, ki jo potrebujete – določite pogon, različne možnosti prostornosti, asistenčne pomočnike in ne nazadnje vse multimedijske pripomočke, s katerimi bo vaša vožnja res nekaj posebnega.

Mercedes-Benz akcija | Foto:

Zdaj še bolj dostopni: prevoz še nikoli ni bil tako preprost

Mercedes-Benz se želi približati svojim kupcem, predvsem s številnimi funkcionalni rešitvami, ki so resnično na najvišji ravni, v tokratni posebni jesenski ponudbi pa tudi cenovno. Do konca novembra so pripravili posebno akcijsko ponudbo, ki jo nikakor ne smete zamuditi. Izkoristite ugoden nakup s podaljšanim jamstvom.

Preverite, zakaj so dostavna vozila Mercedes-Benz vaša najboljša poslovna odločitev. PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO.


Mercedes-Benz Citan furgon


Predstavljamo vam novega mestnega junaka, ki je v zelo kratkem času postal prava uspešnica – dinamičen, okreten in ravno prav prostoren za vsestranske želje svojih voznikov. Citan furgon je kos vsem vsakodnevnim potrebam, ki jih mora izpolnjevati dostavno vozilo v prometu.

Mercedes-Benz Citan | Foto:

Mercedes-Benz Citan | Foto:

Tako kot vsi dostavniki družine Mercedes-Benz ima tudi Citan pametno zasnovano prostornino kabine, ki omogoča varen prevoz blaga.

Voznik in sovoznik sta varno ločena od tovornega dela notranjosti, kar omogoča dodatno varnost pri prevozu. Kabina za prevoz blaga je opremljena z napenjalnimi trakovi, pritrdilnimi zankami, ki poskrbijo še za varnost vašega tovora.

Citan pa prepriča tudi z neverjetnimi lastnostmi popolnega udobja: serijsko vgrajen volan, nastavljiv po višini, glava prestavne ročice, stikalo za luči ali tipke na armaturni plošči. Razporeditev, videz in funkcionalnost prostora za voznika ustrezajo visokim merilom družbe Mercedes-Benz.


Mercedes-Benz Vito furgon


Še malo več prostora, še malo več svobode. Vito furgon se je v novi prenovljeni različici vrnil še bolj zanesljiv, še bolj funkcionalen in še bolj všečen. To dokazuje tudi prestižna nagrada German Commercial Vehicle Prize 2016 za najboljše komercialno vozilo v svojem razredu.

Mercedes-Benz Vito | Foto:

Mercedes-Benz Vito | Foto:

Uradno priznanje ni naključje, saj je Mercedes-Benz prav na podlagi svojih izkušenj in odzivov svojih zvestih kupcev dopolnil svojega top dostavnika v pravega prvaka. Vsestranskost in funkcionalnost sta lastnosti, ki ju ima zapisani v svojem DNK. Tokrat v izboljšani različici. Tudi kar zadeva surove moči: z možnostjo izbiranja med tremi pogonskimi različicami je novi Vito kot prvi dostavnik svojega razreda individualno prilagojen vašim voznim zahtevam. Od sprednjega in zadnjega do vsekolesnega pogona.

Dopolnjen s serijskim elektromehanskim servokrmilom in z opcijskim sedemstopenjskim samodejnim menjalnikom 7G-TRONIC PLUS je učinkovit, tih in udoben kot osebno vozilo.

Z varčnimi motorji in inovativnimi tehnologijami BlueEFFICIENCY novi Vito dosega odlične vrednosti izpustov in si tudi v gospodarskem smislu utira uspešno pot v prihodnost. Še ena prednost: inženirjem je z inovativnimi rešitvami uspelo zmanjšati porabo goriva povprečno za 20 odstotkov.


Mercedes-Benz Sprinter furgon


Pravi orjak med dostavniki, ki je kljub svojim neverjetnim prostorskim zmogljivostim dinamičen in lahko vodljiv. Inženirjem Mercedes-Benza je uspelo zagotoviti pravo kombinacijo udobnosti vožnje in neverjetne funkcionalnosti v tovorni kabini. Surova moč, prostorsko razkošje in lahkotnost gibanja na vsakem ovinku.

Mercedes-Benz Sprinter | Foto:

Mercedes-Benz Sprinter | Foto:

Sprinter omogoča vse, kar vam lahko olajša vsakodnevno delo. Tako lahko do 17 kvadratnih metrov prostoren Furgon nalagate s treh strani, s kombijem udobno prepeljete do devet oseb ali s šasijo zanesljivo dostavite na cilj do 3.060 kilogramov tovora vključno z nadgradnjo.

Kot prvi in edini dostavnik v svojem razredu vam Sprinter z opcijskim sedemstopenjskim samodejnim menjalnikom 7G-TRONIC PLUS ponuja učinkovitost, miren tek in udobje na ravni osebnega vozila. Inovativna tehnologija menjalnika 7G-TRONIC PLUS zvišuje učinkovitost prestavljanja in tako prispeva k nižji porabi goriva Sprinterja.

NE ZAMUDITE AKCIJSKE PRILOŽNOSTI:

Mercedes-Benz Citan | Foto: #Citan furgon že za 170 evrov na mesec

Akcija vključuje naslednjo dodatno opremo: klimatska naprava.

Dvoletna garancija + PODALJŠANO JAMSTVO 3. LETO do 450.000 km*.

*Serijska garancija vozila znaša 24 mesecev, brez omejitve prevoženih kilometrov. V akcijski ceni vozila je vključeno tudi podaljšano jamstvo za 3. leto, z omejitvijo prevoženih kilometrov do 450.000. Proti doplačilu je mogoče podaljšano jamstvo podaljšati do 5 let in 450.000 km.

PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO


Mercedes-Benz Vito | Foto: #Vito furgon že za 235 evrov na mesec

Akcija vključuje dodatno opremo brez doplačila; polavtomatska klimatska naprava Tempmatic, predpriprava za radio, dvojni sovoznikov sedež, dvokrilna zadnja vrata; odpiranje do 180 st., rezervno kolo z dvigalko.

Dvoletna garancija + PODALJŠANO JAMSTVO 3. LETO do 450.000 km*.

*Serijska garancija vozila znaša 24 mesecev, brez omejitve prevoženih kilometrov. V akcijski ceni vozila je vključeno tudi podaljšano jamstvo za 3. leto, z omejitvijo prevoženih kilometrov do 450.000. Proti doplačilu je mogoče podaljšano jamstvo podaljšati do 5 let in 450.000 km.

PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO

Mercedes-Benz Sprinter | Foto: #Sprinter furgon že za 325 evrov na mesec

Akcija vključuje dodatno opremo brez doplačila: dvostopenjske zadnje vzmeti, povišana streha, audio 10, ogrevani in električno nastavljivi zunanji ogledali, polavtomatska klimatska naprava Tempmatic, nosilec za rezervno kolo pod koncem okvirja, rezervno kolo, pnevmatike M+S, naslon za roko za voznikov sedež, dvojni sovoznikov sedež, paket za kadilce.

Dvoletna garancija + PODALJŠANO JAMSTVO 3. LETO do 450.000km*.

*Serijska garancija vozila znaša 24 mesecev, brez omejitve prevoženih kilometrov. V akcijski ceni vozila je vključeno tudi podaljšano jamstvo za 3. leto, z omejitvijo prevoženih kilometrov do 450.000. Proti doplačilu je mogoče podaljšano jamstvo podaljšati do 5 let in 450.000 km.

PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO

Ne spreglejte