SiolNET. Avtomoto Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Ula je izbrala!

Oglasno sporočilo

"Z avtomobilom si mojster svojih odločitev in razporeditve časa," pravi energična Ula Furlan, ki jo vožnja sprošča: "Ta čudoviti zaprti prostor mi - razen ob 16. uri na ljubljanski obvoznici - predstavlja mini zatočišče, v katerem poslušam glasbo in si spiham možgane."

Škoda, Ula Furlan

In ker ceni svoj čas, počitek, mir in občutek svobode, zgovorno lepotico zadnje čase videvamo v odlični družbi izbranega štirikolesnega partnerja, s katerim brez slabe vesti razbija vsakdanjo rutino - in to z nasmehom. Zakaj je torej ŠKODA KAROQ pravo vozilo zanjo?

1. "KER GRE ZA VIŠJI AVTO, KI JE DOVOLJ PROSTOREN, DA LAHKO BREZ PROSTORSKE KOMBINATORIKE NA HITRO VRŽEM VANJ POTOVALKE IN GREM NA DOLGO POT, KI ME NE UDARI PREVEČ PO ŽEPU."

KAROQ sodi med večje kompaktne športne terence in križance, ima pa tudi dolgo medosno razdaljo, kar pozitivno vpliva do počutje do petih potnikov. Prtljažni prostor v običajni različici meri kar 521 litrov, s položenimi zadnjimi sedeži pa 1.630 litrov. V kombinaciji s sistemom posamično premičnih in odstranljivih zadnjih sedežev VarioFlex se prtljažnik giblje med 479 in 588 litri, z odstranjenimi sedeži pa znaša kar 1.810 litrov!

Škoda, Ula Furlan

2. "KER JE POSKOČEN IN ODZIVEN. KO SPREMINJAM PRESTAVE, IMAM V ROKAH NADZOR IN TAKRAT SE POČUTIM PRAV SEKSI."

KAROQ ponuja tudi sistem dinamičnega uravnavanja podvozja (DCC) in šest načinov vožnje, od običajnega, dinamičnega, udobnega in varčnega do zimskega.

Škoda, Ula Furlan

3. "KER MI OMOGOČA, DA DELAM KJERKOLI. Z ENIM TELEFONOM OZIROMA PRENOSNIM RAČUNALNIKOM SI LAHKO DANES PRODUCENT LASTNEGA ŽIVLJENJA."

Sistem Columbus z 9,2-palčnim zaslonom ima dodatno še 64 GB spomina ima na voljo tudi modul LTE, ki omogoča vzpostavitev najhitrejše internetne povezave. S pomočjo sistema ŠKODA Connect ste vedno na tekočem z vremenskimi in prometnimi informacijami, podatki o vašem vozilu (tudi o tem, kje ste ga parkirali), v primeru nesreče bo vozilo samo oddalo klic v sili. Poleg tega KAROQ omogoča brezžično polnjenje mobilnega telefona in upravljanje infotainment sistema s kretnjami.

Škoda, Ula Furlan

4. "KER MI OMOOGOČA, DA NAPOLNIM SVOJE BATERIJE, KO TO RABIM. ZAPELJEM SE V MIR NARAVE, SE ULEŽEM NA SEDEŽ ALI KAR V PRTLJAŽNIK, BEREM MURAKAMIJA IN SEM SAMA S SABO. TO JE VSE. ZELO PREPROSTO, ZELO NEINSTAGRAMIČNO."

Škoda, Ula Furlan

5. "KER IMA ELEKTRIČNO PANORAMSKO STREHO, DA SE LAHKO DOTAKNEM ZVEZD ALI SIJEM KOT SONCE - PO NAVDIHU."

Škoda, Ula Furlan

6. "KER IMA OGREVAN VOLAN IN SEDEŽE, DA ME NIKOLI NE ZEBE."

Poleg tega so tu še druge dobrodošle lastnosti, od virtualnega pedala za odpiranje električno pomičnih vrat prtljažnika do prostoročnega odklepanja, zaklepanja in zagona motorja, električno pomične vlečne kljuke pa tja do praktičnih držal za pijačo, nosilcev za tablične računalnike in dežnika ter strgala za led v pokrovu rezervoarja za gorivo.

Škoda, Ula Furlan

7. "KER TUDI MENI PRIDE PRAV KDAJ KAJ POMOČI - PA NAJ BO PRI VOŽNJI ALI PRI PARKIRANJU."

KAROQ ima številne asistenčne sisteme za vožnjo in udobje, pohvali pa se lahko tudi s 5 zvezdicami EuroNCAP, ki zagotavljajo vrhunsko varnost.

Škoda, Ula Furlan

8. "KER ME NE OMEJUJE: OD MOJIH IDEJ JE ODVISNO, KAM BOVA ŠLA PISAT SPOMINE. TUDI, ČE NA POTI ZMANJKA ASFALTA, NAMA JE VSEENO."

KAROQ ima vrhunski štirikolesni pogon, opremljen z elektronsko zaporo diferenciala, in terenski program vožnje Off-Road.

Zapeljite ga tudi vi

Rezervirajte si testno vožnjo z modelom KAROQ pri izbranem trgovcu, ki vam najbolj ustreza. 

Spoznajte ga. 

Na skoda.si boste izvedeli vse o modelu KAROQ in njegovih različicah. 

Konfigurirajte ga.

V konfiguratorju si sestavite KAROQ po svojih željah in potrebah. 

Preverite financiranje. 

Podrobnosti financiranja 1% za model KAROQ najdete na hudobro.si. 

Oglejte si vozila na zalogi.

Preverite, katera vozila KAROQ so na zalogi.


Naročnik oglasne vsebine je PORSCHE SLOVENIJA, D.O.O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin