Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 10. 2015,
9.40

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

nagradna igra advertorial

Torek, 13. 10. 2015, 9.40

2 meseca, 2 tedna

Servis, ki vas popelje na sanjsko potovanje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Redno vzdrževanje avtomobilov zahteva redno obiskovanje servisov, ki pa nikoli niso bili poceni. Kako torej privarčevati pri popravilih avtomobila?

Poceni vzdrževanje je najdražje vzdrževanje

Vzdrževanje vozila, še posebej če vsaj navidezno deluje brezhibno, se nam velikokrat zdi nepotreben strošek. Zato je včasih zelo težko pojasniti pomen in namen vzdrževanja, saj uporabnik vozila po tem, ko je bilo vozilo na vzdrževalnem posegu, ne zazna razlike v delovanju.

Ni presenetljivo, da je zamik vzdrževanja postal nekaj vsakdanjega, ravno tako tudi uporaba nadomestnih delov, katerih edini adut je najnižja cena. Okrnjeno vzdrževanje ali celo njegova opustitev občutno skrajšajo življenjske dobe vitalnih delov motorja in vozila, občasno pa vodijo tudi v kritično okvaro.

Servisna mreža MAXX na 20 lokacijah po vsej Sloveniji

Service MAXX pod skupnim imenom združuje servisno mrežo na 20 lokacijah po vsej Sloveniji.

Vodi jo slovensko podjetje Mreža servisov pod okriljem matičnega podjetja KMAG s pomočjo lastnih in franšiznih servisnih centrov. Service MAXX servisna mreža je bila razvita v sodelovanju z ameriškimi svetovalci pod vodstvom Franka Alfana.

MAXX želi imeti najbolj zadovoljne stranke

Service MAXX si želi imeti najbolj zadovoljne stranke, ki jim zagotavljajo najboljšo servisno storitev z najbolj ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Njihovi servisi upoštevajo vse postopke za optimalno varnost in zanesljivost avtomobila.

Vsi serviserji Service MAXX se zato redno izobražujejo in spoznavajo najnovejše tehnologije ter postopke s področja servisiranja, uporabljajo moderne diagnostične in informacijske pripomočke ter v vozila vgrajujejo kakovostne rezervne dele uveljavljenih proizvajalcev z znanim poreklom in popolno sledljivostjo.

Vse to Service MAXX serviserji nadgrajujejo z možnostjo strankine izbire med originalnimi rezervnimi deli in rezervnimi deli primerljive kakovosti priznanih proizvajalcev, ki proizvajajo originalne dele za prvo vgradnjo v nove avtomobile.

Le tako lahko Service MAXX zagotavlja popolno varnostno in tehnično zanesljivost avtomobila na ekonomsko najbolj racionalen in cenovno ugoden način. Vse Service MAXX servisne storitve izvajajo skladno z natančno določenimi standardi in najvišjimi jamstvenimi zagotovili.

12-mesečno Service MAXX jamstvo se nanaša na servisno storitev in vse nadomestne dele, ki so jih vgradili v okviru storitve.

Menjave motornega olja s filtrom in oljem že za 29,90 evra

Service MAXX cenovna politika obljublja najboljšo storitev z najbolj ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo.

Zaradi razvejane servisne mreže, njene velikosti in temu primerno ugodnih pogajalskih izhodišč za doseganje najbolj ugodnih cen pri nabavi maziv in nadomestnih delov neposredno od proizvajalcev oziroma njihovih zastopnikov so cene Service MAXX servisnih storitev nižje od običajnih, kar velja tako v primerjavi s pooblaščenimi serviserji kot popoldanskimi "šušmarji", ki delujejo brez računov, a se zaradi majhnega obsega delovanja oskrbujejo z nadomestnimi deli in mazivi v maloprodaji.

Zato je povsem razumljivo, da lahko Service MAXX servisni centri izvedejo vsebinsko določen paket storitev, menjave motornega olja s filtrom in pripadajočim oljem, že za 29,90 evra.

Ne spreglejte