SiolNET. Avtomoto Novice
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Volvo

Novost: Volvo bo v avtomobile vgradil YouTube

0,25

termometer

Volvo YouTube |  | Foto: Volvo
Foto: Volvo

Volvo bo v svoje avtomobile vgradil YouTube. Gledanje videoposnetkov bo mogoče ob ustavljenem avtomobilu.

YouTubov vmesnik bo v Volvovih avtomobilih predvidoma mogoče upravljati prek pametnega telefona. | Foto: Volvo YouTubov vmesnik bo v Volvovih avtomobilih predvidoma mogoče upravljati prek pametnega telefona. Foto: Volvo Volvo je že tradicionalni partner Googla, s katerim so tudi razvili lasten infozabavni sistem. Del nadgradenj bo tudi integracija YouTuba. Videoposnetke bo mogoče gledati takrat, ko bo avtomobil ustavljen. Torej takrat, ko v avtomobilu čakamo ob opravkih ali ko, če vozimo električni avtomobil, na primer polnimo baterijo.

Avtomobil postaja pametna "naprava"

Enako bo mogoče avtomobilski vmesnik povezati tudi z drugimi osebnimi in hišnimi pametnimi napravami, ki so povezane prek Googlovega asistenta. Tako avtomobil dobesedno postaja pametna "naprava" na štirih kolesih.

Podobno rešitev je pred leti z modelom 3 predstavila Tesla, ki pa uporablja večji in vodoravno postavljen zaslon. Sestavni del njihovega sistema je Netflix, prav tako pa deluje tudi YouTube.

Volvo XC40 Avtomoto Uradno potrjen: po desetletju imajo novega predsednika

Uporaba vmesnika za Netflix v Teslinem modelu Y, ki prav tako ne deluje med vožnjo. | Foto: Gregor Pavšič Uporaba vmesnika za Netflix v Teslinem modelu Y, ki prav tako ne deluje med vožnjo. Foto: Gregor Pavšič

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin