Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 7. 2018,
9.23

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Summit Motors Ljubljana

Foto: Nataša Hrovat

Natisni članek

ford fiesta Murska Sobota Ford advertorial

Torek, 10. 7. 2018, 9.23

2 meseca, 2 tedna

Ford Fiesta & Martina Vrhovnik

Murska Sobota za en dan kot Manhattan

Vsebino omogoča Summit Motors Ljubljana

Foto: Nataša Hrovat

Martina Vrhovnik, priznana vizažistka in učiteljica senzualnega plesa, ki v svojem T Spotu ženske poučuje o notranji in zunanji lepoti, svoje stranke rada tudi razvaja, med drugim s posebnimi zabavami, eno pred koncem leta in drugo ob koncu plesne sezone tik pred poletjem. Ker je pozimi T Spot odprla tudi v Murski Soboti, se je odločila vse svoje dame povabiti na delavnico ob koncu tedna v Pomurje v veliko dvorano. Za piko na i popolnega dogodka so se "Ljubljančanke" na pot odpravile s Fordovimi Fiestami.

Martina Vrhovnik je navdušena ambasadorka Fordove Fieste. | Foto: Martina Vrhovnik je navdušena ambasadorka Fordove Fieste.

Petek, ko so se Martinine dame odpravile na pot proti Pomurju, je bil sončen, imeniten za začetek senzualnega druženja. Po udobni vožnji z elegantnimi Fiestami, ki je zaradi klepetov in smeha minila, kot bi švignil, so se namestile v lokalnem hotelu. Po prvem treningu senzualnega plesa je sledil umirjen spoznavni večer ob slastni večerji Restavracije Sport.s, ki so jo popestrile še z lokalno penino in rozejem, za posebej dobro vzdušje pa je skrbel spretni DJ.

V soboto dopoldne so program nadaljevale s treningom in delavnico v veliki dvorani pomurskega T Spota. To je bil po številčnosti udeležbe doslej največji trening v Martininem T Spotu. Po kosilu pa so imele dame čas zase, ki so ga izkoristile predvsem za pripravo na večerno plesno zabavo na temo filma Seks v mestu.

Manhattan v Murski Soboti.  | Foto: Manhattan v Murski Soboti.

Murska Sobota se je tako za en dan spremenila v pravi Manhattan. Dame so se resnično potrudile z izborom stajlinga – oblačil, nakita, raznovrstnih dodatkov, imenitnih sandalov, ličenja in pričesk. Lahko so si privoščile marsikaj, saj v dvorano ni imelo vstopa niti strežno osebje, le ženske in Martinina izvrstna ekipa, ki jo zaokrožata še učiteljici senzualnega plesa Vesna in Miša.

Za izvrstne in raznolike prigrizke in pijačo na temo Seksa v mestu je znova poskrbela Restavracija Sport.s, udeleženke s pomurskih koncev pa so spekle domače pecivo, pogače in pisane dobrote. Prostor je bil posebej pozorno okrašen, da je skupaj s svetlobnimi učinki, svečkami in glasbo pričaral ravno pravo vzdušje in intimo. Tako so se udeleženke še bolj povezale, začutile, izrazile, nasmejale, plesale in pele so do zgodnjih jutranjih ur.

Kljub utrujenosti so si napolnile baterije za lep čas, predvsem pa so si znova odstrle tančico, ki zaradi obveznosti vsakdana zastira njihovo ženstvenost. Dodobra so prebudile svoje čute, v ospredju so bili sproščenost, gibanje in ples, uživanje in občutki, torej tisto, za kar ponavadi ni časa.

S Fordovimi Fiestami je bila pot iz Ljubljane udobna in je kar prehitro minila, kljub nekaj simpatičnim postankom. | Foto: S Fordovimi Fiestami je bila pot iz Ljubljane udobna in je kar prehitro minila, kljub nekaj simpatičnim postankom.

V nedeljo so si privoščile pozen zajtrk, si ogledale nekaj okoliških znamenitosti, se zapeljale do Otoka ljubezni, popoldne pa so se s Fordovimi Fiestami odpravile nazaj v prestolnico. Udobna vožnja je bila samo še češnja na vrhu imenitnega konca tedna, ki so ga preživele v družbi srčnih "senzualk" z Martinino ekipo na čelu.

Konec tedna zase, povezanosti s svojo ženstvenostjo, povezanosti z damami, številni pogovori, gibanje in ples, za povrh pa obilo smeha, vse to je pri udeleženkah prebudilo žar in notranjo lepoto, ki bo še dolgo odzvanjala v njihovih očeh, srcu ter odnosu do sebe in življenja. Večina žensk, ki so se udeležile vikenda za senzualke, je namreč partneric oziroma žena, mam, polno zaposlenih, ki si že več kot leto niso privoščile oddiha v obliki polnega izražanja sebe, kjer bi bile v ospredju one same. Tako pa so se v svoj vsakdan vrnile polnejše, žareče, bolj sproščene in nasmejane.

Fotogalerija
1 / 14
Ne spreglejte