Ponedeljek,
25. 5. 2020,
9.13

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Carglass

Ponedeljek, 25. 5. 2020, 9.13

3 leta, 11 mesecev

Kako po epidemiji poteka servis pri Carglassu®?

Oglasno sporočilo
Carglass

V zadnjih dveh mesecih smo doživeli nekaj popolnoma novega - epidemijo virusa, ki je spremenil naš vsakdanjik. Tudi pri Carglass-u® smo uvedli pomembne spremembe, zaradi katerih je servis pri nas varnejši.

Pri Carglass-u® sta varnost in zdravje strank in zaposlenih najpomembnejša. Zavedamo pa se tudi, da morajo naše rešitve za vas ostati hitre in enostavne. Carglass® je namreč del skupine Belron. V lastnem razvojnem centru izdelujemo najboljša orodja za popravila in menjave avtostekel. S storitvami, kot je ponovna kalibracija asistenčnih in varnostnih sistemov pa se hitro prilagajamo razvoju v avtomobilistični industriji. Podobno smo se morali tokrat prilagoditi virusu. Poskrbeli smo, da bo servis pri nas varnejši in še bolj učinkovit, kot je bil pred pojavom virusa.

Vozilo razkužimo pred in po vsakem servisu

Zagotovili smo najvišji nivo varnostnih ukrepov. Vsako vozilo pred in po servisu razkužimo na dvajsetih najbolj izpostavljenih točkah. Korona virus lahko na površinah v vozilu preživi namreč dva do tri dni. Razkuževanje pa je seveda ukrep, ki to prepreči. Ob tem uporabljamo sredstva, ki so varna tako za vas in naše zaposlene, kot za materiale v vašem vozilu.

Carglass | Foto:

Za varnost in ohranitev zdravja naših strank in zaposlenih pa upoštevamo tudi ostale ukrepe:

  • Vsi zaposleni obvezno uporabljajo maske in rokavice
  • Redno si umivamo in razkužujemo roke
  • Namestili smo pleksi stekla, ki ločujejo stranke in administratorje
  • Ohranjamo vsaj 1,5 m razdalje do strank
  • Vstop v delavnico je dovoljen le zaposlenim
  • Pred in po servisu razkužimo vozilo in delovni prostor
  • Pregled vozila opravimo pred delavnico

Tako smo ohranili vse prednosti našega servisa in hkrati zagotovili popolno varnost. Skrbi so odveč tudi, če ima vaš avtomobil v vetrobranskem steklu kamere in senzorje, ki so v pomoč varnostnim in asistenčnim sistemom (ADAS). Po menjavi stekla jih ponovno kalibriramo in se po navodilih proizvajalca prepričamo o njihovem natančem delovanju. Slednje je najpomembnejši postopek po menjavi stekla, saj zagotavlja vašo varno vožnjo in nemoteno delovanje vseh asistenčnih sistemov, na katere se zanašate pri vožnji.

Carglass | Foto:

Opravljamo torej popravila, menjave, ponovne kalibracije in sedaj tudi razkuževanje na vseh vrstah vozil - osebnih, kombiniranih, tovornih, traktorjih, delovnih strojih in avtobusih.

Za vsako storitev prejmete neomejeno garancijo, obdržite pa tudi tovarniško garancijo vašega vozila.

Prijava in cenitev škode za zavarovalnico ter nadomestna vinjeta

Obisk na zavarovalnici ni potreben. Z enim klicem prijavite škodo poškodovanega stekla, mi pa uredimo vse potrebno z vašo zavarovalnico in opravimo cenitev škode. Sodelujemo z večino zavarovalnic.

V kolikor potrebujete zamenjavo vetrobranskega stekla in imate nameščeno vinjeto, vam le to ob servisu zamenjano z nadomestno, dokumentacijo pa posredujemo na Dars, saj imamo z njimi pogodbeno razmerje.

Servis v poslovalnici, na domu ali v službi

Udobna in varna izbira servisa z mobilno enoto pride v tem času še kako prav. Ob rezervaciji termina samo sporočite, da želite popravilo pri sebi doma, v službi oziroma kjer pač želite. Servis bo opravljen enako kvalitetno, vam pa ne bo treba oditi nikamor.

Carglass | Foto:

Po telefonu ali preko spleta

Na termin se naročite s klicem na 082 804 846 in pogovorom z našimi prijaznimi sodelavkami. Rezervacijo pa lahko opravite tudi preko spleta (www.carglass.si). Naše poslovalnice so odprte vsak delavnik med 8. in 16. uro, klicni center pa vam je na voljo ob delavnikih med 7. in 17. ter ob sobotah med 8. in 12. uro.

Naročnik oglasnega sporočila je Carglass Slovenija Avtosteklo d.o.o.