SiolNET. Avtomoto Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

100% Užitek

3

termometer

BMW Group Slovenija skupaj s pooblaščenimi trgovci v Kranjski Gori 7. – 10. 1. 2010 organizira BMW X1 Live Tour.

To je dogodek, ki poteka po več državah v Evropi in se bo na začetku januarja ustavil tudi v Sloveniji. Na dogodku imajo vnaprej prijavljeni udeleženci možnost doživetja novega BMW X1 v idiličnem okolju. Poleg tega imajo udeleženci tudi možnost testiranja smuči K2. Vsi udeleženci dogodka sodelujejo tudi v nagradni igri za smuči K2 BMW X1 Limited Edition. Partnerja dogodka v Sloveniji sta K2 in PeakPerformance.

BMW X1

S svojim fleksibilnim in vsestranskim značajem, agilnostjo, številnimi možnostmi dodatne opreme, položajem sedenja in majhno porabo goriva, povsem novi BMW X1 prepričljivo združuje celo vrsto prednosti. V Sloveniji je pri pooblaščenih prodahalcih z vozili BMW na voljo s kar šestimi motorskimi različicami (5 dizelskih in 1 bencinska).

Na dogodku bodo imeli udeleženci priložnost vaditi s profesionalnimi inštruktorji vožnje in izvajati manevre v vožnji z BMW X1. Bodisi izpopolnjevanje učinka obrata ali učenje veščin drsenja z avtomobilom skozi ovinek. Osupljive in slikovite vožnje z BMW X1 pričakujejo udeležence na čudoviti gorski pokrajini v okolici Kranjske Gore.

K2 Guided eXperience Tours in K2 eXperience Test Center

V družbi ekipe K2 bodo lahko udeleženci dogodka testirali opremo K2. Izkoristite priložnost za preizkus in doživetje najnovejših smuči in snežnih desk iz proizvodnega programa K2 - brezplačno. Podjetje K2 Sports je predano strastnim športnim entuziastom po vsem svetu, ki iščejo akcijo in posebne izzive. Edini ameriški multišportni proizvajalec, K2 Sports, razvija progresivne proizvode za visokozmogljive podvige v slogu.

K2 BMW X1 Limited Edition smuči

Smuči K2 Limited BMW X1 Edition izdaja temelji na osrednjem modelu X v kontekstu nove kolekcije K2 Backside Ski Collection – K2 COOMBack, posvečene pionirju prostega sloga, Dougu Coombsu. Nove smuči za prosti slog v obliki X1 obljubljajo agilne manevre vožnje in zagotavljajo maksimalen užitek v vožnji, še posebej po pršiču. Udeleženci dogodka sodelujejo v nagradni igri za Smuči K2 Limited BMW X1 Edition.

Vrhunci užitka: Vse to in še veliko drugih presenečenj začinjenih s testnimi vožnjami in teamom K2, vas pričakuje v baznem kampu BMW X1 Live Tour Dome v Kranjski Gori.

Podrobnejše informacije o dogodku BMW X1 Live Tour na www.bmw.si

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin