Ponedeljek,
4. 1. 2010,
8.36

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 4. 1. 2010, 8.36

3 leta, 8 mesecev

100% Užitek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

BMW Group Slovenija skupaj s pooblaščenimi trgovci v Kranjski Gori 7. – 10. 1. 2010 organizira BMW X1 Live Tour.

To je dogodek, ki poteka po več državah v Evropi in se bo na začetku januarja ustavil tudi v Sloveniji. Na dogodku imajo vnaprej prijavljeni udeleženci možnost doživetja novega BMW X1 v idiličnem okolju. Poleg tega imajo udeleženci tudi možnost testiranja smuči K2. Vsi udeleženci dogodka sodelujejo tudi v nagradni igri za smuči K2 BMW X1 Limited Edition. Partnerja dogodka v Sloveniji sta K2 in PeakPerformance.

BMW X1

S svojim fleksibilnim in vsestranskim značajem, agilnostjo, številnimi možnostmi dodatne opreme, položajem sedenja in majhno porabo goriva, povsem novi BMW X1 prepričljivo združuje celo vrsto prednosti. V Sloveniji je pri pooblaščenih prodahalcih z vozili BMW na voljo s kar šestimi motorskimi različicami (5 dizelskih in 1 bencinska).

Na dogodku bodo imeli udeleženci priložnost vaditi s profesionalnimi inštruktorji vožnje in izvajati manevre v vožnji z BMW X1. Bodisi izpopolnjevanje učinka obrata ali učenje veščin drsenja z avtomobilom skozi ovinek. Osupljive in slikovite vožnje z BMW X1 pričakujejo udeležence na čudoviti gorski pokrajini v okolici Kranjske Gore.

K2 Guided eXperience Tours in K2 eXperience Test Center

V družbi ekipe K2 bodo lahko udeleženci dogodka testirali opremo K2. Izkoristite priložnost za preizkus in doživetje najnovejših smuči in snežnih desk iz proizvodnega programa K2 - brezplačno. Podjetje K2 Sports je predano strastnim športnim entuziastom po vsem svetu, ki iščejo akcijo in posebne izzive. Edini ameriški multišportni proizvajalec, K2 Sports, razvija progresivne proizvode za visokozmogljive podvige v slogu.

K2 BMW X1 Limited Edition smuči

Smuči K2 Limited BMW X1 Edition izdaja temelji na osrednjem modelu X v kontekstu nove kolekcije K2 Backside Ski Collection – K2 COOMBack, posvečene pionirju prostega sloga, Dougu Coombsu. Nove smuči za prosti slog v obliki X1 obljubljajo agilne manevre vožnje in zagotavljajo maksimalen užitek v vožnji, še posebej po pršiču. Udeleženci dogodka sodelujejo v nagradni igri za Smuči K2 Limited BMW X1 Edition.

Vrhunci užitka: Vse to in še veliko drugih presenečenj začinjenih s testnimi vožnjami in teamom K2, vas pričakuje v baznem kampu BMW X1 Live Tour Dome v Kranjski Gori.

Podrobnejše informacije o dogodku BMW X1 Live Tour na www.bmw.si