Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 7. 2017,
13.29

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zdravje voda PR članek

Sreda, 12. 7. 2017, 13.29

6 let, 7 mesecev

Osveži doživetja

Oglasno sporočilo

Zala. Tvoja druga pipa.  | Foto: Zala. Tvoja druga pipa.

Razvajajo nas prijetno topli dnevi, jutra in večeri, ko so odlična izbira potepi po mestnih ulicah ali izleti v naravo zunaj utrjenih poti. Mesta z živahnim dogajanjem vabijo k raziskovanju skritih kotičkov, naravni parki in obala pa ponujajo sproščujoč pobeg od urbanega vrveža. Kamorkoli se odpravljaš, ne pozabi na osvežitev, ki bo poskrbela za tvoje odlično počutje. Voda Zala je odlična rešitev za vsako priložnost in vsak okus.

Po tvojem okusu

Pivovarna Laško - Zala | Foto: Bela breskev, jabolko, limona z grenivko ali malina? Izberi najljubši okus in poskrbi za sadno potešitev žeje na svojih potepanjih. Zala z okusom je nizkoenergijska negazirana pijača, narejena na osnovi izvirske vode, ki jo okusno dopolnjuje sadni sok. Odžejaš se lahko tudi povsem brez slabe vesti in izbereš Zalo z okusom brez sladkorja, nežno osvežitev brez dodatka sladil. Vselej odlična izbira je gotovo izvirska voda Zala, ki je nevtralnega okusa in se ponaša z enakimi lastnostmi kot v svojem izviru.

V urbanem stilu

Zala. Tvoja druga pipa. | Foto: Zala. Tvoja druga pipa.

Zala je doma v prestolnici, saj je edina voda črpana iz globin pod mestnim središčem. Z mislijo na okolje je polnjena v delno reciklirane PET-plastenke, njena edinstvena kvadratna oblika pa se odlično poda tvojemu urbanemu stilu. Kadar načrtuješ svoja potepanja, spakiraj tudi Zalo v plastenki za 0,5 litra, en liter ali 1,5 litra in se brezskrbno podaj novim doživetjem naproti. Prepusti se spontanim trenutkom in osveži svoj urbani ritem.

 

 

 

 

Ne spreglejte