Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 5. 2023,
22.14

Osveženo pred

11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,68

Natisni članek

najpopolnejše telo telo Kelly Brook

Sreda, 31. 5. 2023, 22.14

11 mesecev

Raziskava je pokazala: ta ženska ima najpopolnejše telo na svetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,68
Kelly Brook | Telo 43-letne britanske manekenke, igralke in televizijske osebnosti Kelly Brook so znanstveniki na podlagi raziskave na teksaški univerzi razglasili za najpopolnejše na svetu. | Foto Guliverimage

Telo 43-letne britanske manekenke, igralke in televizijske osebnosti Kelly Brook so znanstveniki na podlagi raziskave na teksaški univerzi razglasili za najpopolnejše na svetu.

Foto: Guliverimage

Raziskava, ki so jo opravili znanstveniki na Univerzi v Teksasu, je potrdila, da ima manekenka Kelly Brook najpopolnejše telo na svetu.

Telo 43-letne britanske manekenke, igralke in televizijske osebnosti Kelly Brook so znanstveniki na podlagi raziskave na teksaški univerzi razglasili za najpopolnejše na svetu. Raziskava trdi, da ima idealna ženska polnejšo postavo z oprsjem, katerega obseg meri 93 centimetrov, pas z obsegom 61 centimetrov in obseg bokov, ki meri 87 centimetrov, njen BMI (indeks telesne mase) pa mora znašati 18,85.

Prav tem parametrom ustreza Brookova, ki trenutno največ časa v zasebnem življenju posveča svojemu partnerju in psu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

Iskanje popolne ženske postave ostaja izziv

Vseeno pa iskanje popolne ženske postave ostaja stalen izziv, ker definicijo popolnega telesa sooblikujejo znanstvene raziskave, družbeni vplivi, ​​spreminjajoči se modni trendi, pa tudi kulturni pogledi na popolno obliko telesa.

Dolgo časa je namreč postava v obliki peščene ure veljala za idealno žensko telo, takšno obliko telesa imata tudi Elizabeth Taylor in Kim Kardashian, raziskava pa zdaj trdi, da za tako velja polnejša postava.

Brooke Shields, Chris Hency
Trendi Filmska igralka po 22 letih zakona: Zaljubila sem se na dan, ko sva se spoznala
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

Od lani poročena z Italijanom

Od leta 2022 je Brookova sicer poročena z italijanskim modelom in igralcem, 37-letnim Jeremyjem Parisijem, s katerim sta par že nekaj let. Na svojem Instagram profilu je Brookova delila kar nekaj trenutkov s poroke, ki je lani potekala v Italiji in je stala več kot pol milijona evrov.

Ni pa bil mož Brookove tisti, ki je pokleknil pred slavno manekenko in jo zaprosil za roko, saj ga je Kelly zasnubila kar sama.

Jane Fonda
Trendi Priljubljena igralka izgubila potrpljenje in s svojim dejanjem šokirala občinstvo #video

Na nedavnem sprehodu s partnerjem po Londonu. | Foto: Profimedia Na nedavnem sprehodu s partnerjem po Londonu. Foto: Profimedia

Na svoje telo je ponosna

Že v preteklosti je manekenka in sedaj lastnica najpopolnejšega telesa rada poudarila, da obožuje svoje telo in je nanj ponosna. Med drugim jo je leta 2005 revija FHM razglasila za najbolj seksi žensko na svetu, takrat pa je tehtala približno 15 kilogramov manj kot danes. Kelly je mnenja, da je najlepša naravno in se ne obremenjuje s svojim videzom.

"Pomembno je imeti rad sebe. Nisem suha in se ne stradam. Moj režim je sledeč: čim več hoje, redni obiski savn, da se znebimo toksinov iz telesa, veliko vode in kar je najpomembnejše, veliko seksa za kondicijo," je povedala leta 2012, ko je opustila vitkejšo postavo in spremenila svoj izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

Maite Perroni
Trendi Mehiška lepotica pri 40 letih prvič postala mamica #foto

Romantično so jo povezovali s številnimi znanimi obrazi

Slavna manekenka je javnosti poznana tudi po udeležbi v več televizijskih šovih, kot so Britain‘s Got Talent, Celebrity Juice, It‘s Not Me, It‘s You in drugih filmih, poleg tega pa je kot ambasadorka sodelovala tudi z različnimi blagovnimi znamkami. Leta 2014 je izdala tudi svojo avtobiografijo. Manekenka je bila v preteklosti v zvezi s številnimi znanimi obrazi, med drugim z igralcem Jasonom Stathamom, igralcem ragbija Dannyjem Ciprianijem, zvezdnikom Titanika Billyjem Zaneom, igralcem ragbija Thomom Evansom in igralcem Davidom McIntoshem.

Preberite še:

Anne Heche
Trendi Po devetih mesecih so pokopali priljubljeno igralko
Mara Wilson
Trendi Ko je pri 12 letih v Google vtipkala svoje ime, je naredila hudo napako
Ne spreglejte