Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 4. 2024,
7.00

Osveženo pred

1 teden, 4 dni

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad Carglass vetrobransko steklo menjava stekla PR članek

Sreda, 24. 4. 2024, 7.00

1 teden, 4 dni

Ne odpravite se na dopust, dokler ne preverite tega

Oglasno sporočilo

Ta avtomobilska nadloga vam zlahka zagreni dopust. K sreči se jo da hitro popraviti, od rešitve pa vas ločijo le en kontakt, en podpis in en obisk!

1-Carglass-client | Foto: Carglass® Slovenija Foto: Carglass® Slovenija

Majhne poškodbe vetrobranskega stekla namreč! So zvezdičaste oblike, najpogosteje jih povzročijo majhni kamenčki izpod koles avtomobilov. A v vročih dneh in na slabi – morda celo makadamski – cesti do vaše najljubše plaže počasi, a zanesljivo napredujejo v večje razpoke, ki niso več tako nedolžne. Pri tem izrazito pomaga razlika v temperaturi, ko na razgreto vetrobransko steklo piha hladen zrak klimatske naprave. Vir nelagodja pa je seveda že vsak pogled v vse daljšo razpoko.

Zato bodite pozorni na manjše poškodbe, popravili jih bomo hitro in še pred odhodom na dopust. Lahko so tako majhne, da jih brez natančnejšega pregleda težko opazimo. Popraviti jih je sicer mogoče do približne velikosti kovanca za dva evra, servis pa opravimo v pol ure. Postopek je kar se da enostaven in digitaliziran – uredimo namreč tudi vso administracijo z zavarovalnico, vso dokumentacijo pa pri nas podpišete z le enim digitalnim podpisom.

Zakaj torej najprej popravilo?

Popravilo ima v primerjavi z menjavo vetrobranskega stekla očitne prednosti. V novejših avtomobilih, ki imajo v steklu kamere in senzorje, je postalo pomembno to, da s tem ne posegamo v karoserijo in asistenčne sisteme. Popravilo je potem seveda tudi občutno hitrejše (le pol ure) in cenejše, obenem pa privarčujemo kar 90 odstotkov izpustov, ki bi jih sicer povzročili z menjavo vetrobranskega stekla.

Vetrobransko steklo prispeva h karoserijski trdnosti vozila, zato ni zanemarljiv podatek, da že malenkost poškodovano steklo izgubi do 34 odstotkov svoje trdnosti. Vožnja z veliko razpoko pa je lahko nevarna tudi zaradi oviranega pogleda na cesto. Še posebej zato, ker se svetloba na mestu razpoke odbija nepričakovano in lahko voznika v trenutku zaslepi.

3-Carglass-repair | Foto: Carglass® Slovenija Foto: Carglass® Slovenija

Kaj se zgodi, če stekla ne popravim pravočasno?

Če se poškodbe ne da več popraviti, steklo zamenjamo. Za vse storitve jamčimo z neomejeno garancijo, pri tem pa ne izgubite tovarniške garancije vozila. Pri novih in sodobnejših vozilih opravimo tudi ponovno kalibracijo asistenčnih sistemov, s čimer se prepričamo o pravilnem in natančnem delovanju – takšnih je danes že 32 odstotkov.

V Sloveniji že 17 poslovalnic

Maja bomo v Domžalah odprli že 17. poslovalnico v Sloveniji. Svojo najbližjo poiščite tukaj. Z mobilno enoto pa se pripeljemo kamorkoli na območju celotne Slovenije, k vam domov ali v službo na primer. Carglass® je del skupine Belron®, ki je z enakimi storitvami in tehnologijo prisotna po vsem svetu.

2-Carglass-map | Foto: Carglass® Slovenija Foto: Carglass® Slovenija

Termin rezervirate s klicem na 082 804 846 ali prek spleta na carglass.si.

Naročnik oglasnega sporočila je Carglass® Slovenija.

Ne spreglejte