Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 1. 2023,
22.34

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,91

3

Natisni članek

samopodoba Kelly Brook

Četrtek, 5. 1. 2023, 22.34

1 leto, 3 mesece

"V obdobju, ko sem bila najbolj vitka, sem bila najbolj nesrečna"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,91

3

Kelly Brook | Kelly Brook pravi, da se pri 43 v svoji koži počuti bolje kot kadarkoli. | Foto Guliverimage

Kelly Brook pravi, da se pri 43 v svoji koži počuti bolje kot kadarkoli.

Foto: Guliverimage

Čeprav velja za eno najlepših žensk na svetu, se je angleška manekenka in igralka v preteklosti spopadala z izrazito nizko samopodobo.

"Svoje telo morate oboževati takšno, kot je v tem trenutku, saj si boste čez deset let želeli, da bi imeli takšnega. Je pa veliko lažje razmišljati, da niste dovolj dobri, in si želeti, da bi bili videti drugače," je v intervjuju za britanski tabloid The Sun dejala Kelly Brook, priljubljena manekenka, igralka in voditeljica, ki so jo na Otoku večkrat razglasili za najlepšo, najbolj vročo in najbolj zaželeno Britanko.

Kljub temu, da so jo oboževali milijoni, s svojim videzom v preteklosti pogosto ni bila zadovoljna. "Tudi ko sem bila veliko bolj vitka, kot sem zdaj, se mi je zdelo, da nisem dovolj dobra. V obdobjih, ko sem bila najbolj vitka, sem bila najbolj nesrečna," je dejala 43-letna zvezdnica, "in najboljši del staranja je, da vse te negotovosti izginejo. Nisi več tako obseden sam s seboj. Ne razmišljam več o trebuhu, ki mi visi čez kavbojke."

Kelly Brook leta 2010 | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Kelly Brook leta 2010 Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Zasluge za to, da se v svoji koži počuti bolje kot kadarkoli prej, je pripisala svojemu možu Jeremyju Parisiju, s katerim se je po sedmih letih zveze poročila sredi lanskega leta. "Ni naključje, da sem s svojim telesom najbolj zadovoljna zdaj, ko sem poročena z njim," je dejala.

Pred Parisijem je bila sicer kar štirikrat zaročena, med letoma 1998 in 2004 je bila v zvezi z igralcem Jasonom Stathamom, od leta 2004 do 2008 pa z igralcem Billyjem Zaneom. Zatem je bila z igralcem ragbija Thomom Evansom, s katerim sta se po dveh letih zaroke razšla leta 2013, leta 2014 pa jo je po le mesecu zveze za roko zaprosil resničnostni zvezdnik David McIntosh. Sicer je pristala, a ga je že po nekaj mesecih zapustila.

Oglejte si še:

Kelly Brook
Trendi Tako je po mnenju znanstvenikov videti idealno žensko telo
Ne spreglejte