Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 9. 2023,
11.25

Osveženo pred

7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,95

Natisni članek

Alpska liga Aleš Kranjc HDD Jesenice

Torek, 26. 9. 2023, 11.25

7 mesecev

Izkupiček nedeljske tekme Alpske lige Jesenic proti Rittnu za zdravljenje Aleša Kranjca

Železarji bodo igrali za Aleša Kranjca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,95
HDD Jesenice navijači | Nedeljska tekma Alpske lige med HDD Jesenice in Rittnom bo tekma za Aleša Kranjca. Celoten izkupiček od prodaje vstopnic bo šel v sklad za Aleševo zdravljenje. | Foto Peter Podobnik/Sportida

Nedeljska tekma Alpske lige med HDD Jesenice in Rittnom bo tekma za Aleša Kranjca. Celoten izkupiček od prodaje vstopnic bo šel v sklad za Aleševo zdravljenje.

Foto: Peter Podobnik/Sportida

Nedeljska domača tekma Alpske lige HDD Sij Acroni Jesenice bo tekma za Aleša Kranjca, ki bije najtežji boj svojega življenja. Jeseničani pozivajo ljubitelje hokeja, da v nedeljo, 1. oktobra, ob 18. uri napolnijo dvorano Podmežakla in z nakupom vstopnice postanejo šesti igralec v Aleševi tekmi življenja – za življenje. Celoten izkupiček od prodaje vstopnic na tej tekmi bo namenjen skladu za zdravljenje nekdanjega člana Jesenic.

Aleš Kranjc
Sportal Poziv risov: Pomagajmo Alešu #video

Aprila je v javnosti zaokrožila vest, da nekdaj nepogrešljivi steber obrambe slovenske reprezentance in dvakratni olimpijec Aleš Kranjc v zadnjih letih bije boj z neusmiljeno boleznijo − okvaro živčnega sistema oziroma amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Njegova žena Andreja je sprožila akcijo zbiranja denarja za drago zdravljenje v Združenih državah Amerike, nanj so se spomnili v reprezentanci, zdaj pa tudi na domačih Jesenicah, kjer je preživel zajeten prvi del svoje kariere.

Celoten izkupiček od prodanih vstopnic v sklad za Aleševo zdravljenje

Domača nedeljska tekma, ki jo bodo 1. oktobra odigrali proti Rittner Buam v dvorani Podmežakla, bo tako tekma za Aleša. Celoten izkupiček od prodaje vstopnic na tej tekmi bo šel v sklad za Aleševo zdravljenje, sporočajo iz jeseniškega tabora. 

Jesenice Gašper Seršen
Sportal Jeseničani zanesljivi v Mariboru, Založani doma, Kranjčanom drama v Celju

"Postanite šesti igralec v Aleševi tekmi življenja – za življenje"

Aleš Kranjc | Foto: www.alesfevzer.com Foto: www.alesfevzer.com "Ko je pred letošnjim poletjem novica o njegovem stanju prišla v javnost, je hokejska in tudi siceršnja javnost stopila skupaj ter poskušala pomagati Alešu in njegovi družini z zbiranjem finančnih sredstev za edino bilko upanja, ki jim je še ostala – drago zdravljenje na specializirani kliniki v ZDA. Žal zbranih sredstev še ni dovolj, toda gorenjska trma v srcih Aleša, žene Andreje in vseh nas, ki lahko kakorkoli in karkoli vrnemo Gringu v zameno za dolga leta razvajanja spremljevalcev hokeja, ni usahnila. V prihodnjih mesecih bomo znova stopili skupaj in pomagali Alešu pri zbiranju sredstev. V imenu naše in vaše #28 prosimo za pomoč – pridite in napolnite Podmežaklo ter z nakupom vstopnice postanite šesti igralec v Aleševi tekmi življenja – za življenje," so zapisali Jeseničani in ljudi pozvali, naj podprejo bitko Aleša, ki je kot fantič odraščal med vrhuncem železarske hokejske evforije.

Vstopnice za nedeljsko tekmo (deset evrov) so že na voljo, prav tako pa jih lahko kupite na blagajni pred petkovo tekmo. Sredstva lahko donirate tudi z nakazilom na TRR kluba.

Podatki za nakazilo na TRR kluba:

HDD Jesenice
Ledarska ulica 4
4270 Jesenice
Koda namena: CHAR
Namen: Donacija za Aleša
IBAN: SI56 6100 0000 7560 818

 
HK RST-Pellet Celje
Sportal Celjani s prvo domačo zmago nove sezone
Ne spreglejte