Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
10. 11. 2016,
7.02

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,13

Natisni članek

Iris Mulej Donald Trump Melania Trump

Četrtek, 10. 11. 2016, 7.02

6 let, 7 mesecev

Nekdanja mis: Trump je izrazil spoštovanje do Slovenije

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,13

Nekdanja mis Slovenije Iris Mulej je po izvolitvi Donalda Trumpa za predsednika ZDA opisala svoje kratko srečanje z newyorškim milijarderjem in zatrdila, da je bila izkušnja zelo pozitivna.

 

Vem,da so mnenja glede novega predsednika ZDA, g. Trumpa zelo različna in se ne bom spuščala v to. Bom pa zapisala svojo izkušnjo z njim,ki sega 15 let nazaj,ko sem kot Miss Universe Slovenije leta 2002 v Portoriku zastopala našo prelepo deželo.Dan pred velikim finalom in v zaodrju ene največjih dvoran v mestu SanJuan smo bile zbrane predstavnice več kot 80 držav sveta in čakale na vaje po veličastnem odru.Nakar se odpro vrata in vstopi eden od organizatorjev ter reče "Mr. Trump,the owner of Miss Universe license would like to say hi to the contestants.". Ko je tako stal tam med vrati, je izrekel vsem dobrodošlico in nam zaželel srečo za finalni dan. Nato pa stopil korak naprej in vprašal "Where is Miss Slovenia?". Jaz sem presenečeno vstala in stopila proti Trumpu,ki mi je segel v roko in z nasmehom rekel: "Nice to meet you,my girlfriend is from Slovenia too!" jaz sem mu odgovorila,da vem ter da je v Sloveniji zelo znana in da smo ponosni na njo. On se je ponosno nasmehnil,še nekaj govoril o Sloveniji (se niti ne spomnim kaj,ker sem bila malce zmedena in presenečena) in mi še enkrat zaželel srečo in odšel.Pa pustimo ob strani to,da je bilo večina mojih sotekmovalk zelenih in zavistnih od ljubosumja in da so si želele biti tudi one iz Slovenije,haha. No,če ne drugega,so me vsaj nehale spraševati o državi Slovakia in si zapomnile našo Slovenijo. Povzetek vsega tega pa je to,da je takrat Donald Trump še neporočen z našo Slovenko Melanijo Knavs pred vsemi izrazil veliko spoštovanje do naše male državice in predvsem se je v njegovem glasu čutilo spoštovanje do Melanije kot ženske. Torej jaz imam nanj lep in spoštljiv spomin.In kljub temu,da so Melanijo mnogi nepravično popljuvali, tako osebno kot medijsko jima obema čestitam za doseženo.Onadva sta imela pač zastavljene višje cilje,priti v Belo hišo in se zato z njima ukvarja cel svet,nekdo pa si želi le manjšega napredka v službi,s katerim se ukvarja le njegov nadrejeni in mogoče družina. Ljudje smo si pač različni.In niso vsi uspešni ljudje rojeni z zlato žlico v ustih,ampak so si tudi sami ustvarili kar imajo in navadite se jim privoščiti in tudi vam bo vesolje vrnilo dobro.Amen!#DonaldTrump#mrpresident#trumpence

A photo posted by Iris Mulej 🌈 (@iris_mulej) on

Iris je nosilka dveh lepotnih nazivov, bila je mis Universe Slovenije 2002 in mis Slovenije 2006. Ko je našo državo predstavljala na tekmovanju Miss Universe leta 2002, je v San Juanu v Portoriku srečala Trumpa, lastnika številnih licenc za lepotna tekmovanja.


Preberite še:
Ko je postala prva dama, je Melania nosila 3.500 evrov vreden pajac

Volilni utrip iz Sevnice: Samo da je prva dama iz Sevnice! #foto #video

Trump je že bil v Sloveniji. Poglejte, kaj naj bi takrat naredil.

Srednješolski razrednik Melanie Trump: Nikoli ni bila afnasta

Kako bo Slovenija izkoristila dejstvo, da je prva dama ZDA Slovenka?

Donald Trump, zvezda hollywoodskih filmov

Pomagala ji ni niti gola Katy

Bojan Požar že pripravlja novo različico biografije o Melanii


Iris, ki je septembra letos postala mamica male Isabelle, je ponosna na to, da bo nova prva dama ZDA Slovenka Melania Trump. Prav zaradi te je na omenjenem tekmovanju Trump želel spoznati predstavnico naše države.

Ne spreglejte