Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
9. 11. 2016,
17.49

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Natisni članek

Ronald Reagan Sandra Bullock Oliver Stone Will Smith predsednik Melania Trump Donald Trump film

Sreda, 9. 11. 2016, 17.49

6 let, 6 mesecev

Simpsonovi so pred 16 leti napovedali, da bo Trump predsednik

Donald Trump, zvezda hollywoodskih filmov

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20
melania trump, volitve, ZDA | Foto Reuters

Foto: Reuters

Preden je postal novoizvoljeni predsednik ZDA, je imel Donald Trump zaradi prepoznavnosti kot eden najbogatejših Američanov več manjših vlog v številnih hollywoodskih filmih.

Republikanec Ronald Reagan je do zdaj edini igralec, ki je filmsko kariero zamenjal za politično in postal predsednik ZDA, a tudi Trump ima kar nekaj izkušenj s Hollywoodom.

Trump, ki so ga Američani izvolili za svojega 45. predsednika, je znan po tem, da uživa v pozornosti, zato ne preseneča, da je z veseljem sprejel povabila in se pojavil v številnih filmih in serijah. Največkrat je igral samega sebe in tako promoviral svoj (nepremičninski) imperij. Leta pozneje je imel glavno vlogo v svoji resničnostni oddaji Vajenec.

Macaulay Culkin je vedel, koga mora vprašati za pot v svojem filmu Sam doma 2 iz leta 1992 (hotel, v katerem so snemali film, je v lasti Trumpa):

V seriji Princ z Bel Aira, v kateri je glavno vlogo igral Will Smith, je Trump nastopil leta 1994 skupaj s tedanjo ženo Marlo Maples.

Varuška (1996):

The Little Rascals (1994):

Šov Drewa Careyja (1997):

V filmu Zoolander iz leta 2001 se je ob Trumpu pojavila tudi Melania:

V eni najbolj priljubljenih in že kultnih serij, Simpsonovi, so že pred 17 leti predvideli, da bo Trump nekoč predsednik ZDA.

Trump se je pojavil tudi v filmu Wall Street: Money Never Sleeps iz leta 2010. Režiser Oliver Stone, ki je potožil, da je bil Trump med snemanjem poln samega sebe, njegovega dela ni vključil v končno različico filma.

Trump se je na kratko pojavil še v filmih Eddie in The Associate, oba sta iz leta 1996 in v obeh je imela glavno vlogo Whoopi Goldberg, filmu 54 iz leta 1998, Two Weeks Notice (2002) s Hughom Grantom in Sandro Bullock v glavnih vlogah ter v filmu Marmalade (2004). Serije Vsi županovi ljudje, The Job Suddenly Susan in celo Seks v mestu se prav tako lahko pohvalijo, da je v njih nastopil prihodnji predsednik ZDA.

Ne spreglejte