Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
9. 11. 2016,
15.07

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,03

3

Natisni članek

Bruce Springsteen Lady Gaga Madonna Katy Perry Donald Trump Hillary Clinton

Sreda, 9. 11. 2016, 15.07

6 let, 6 mesecev

Šokirani in razočarani številni zvezdniki

Pomagala ji ni niti gola Katy

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,03

3

katy perry, hillary clinton | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Poraženo predsedniško kandidatko, demokratinjo Hillary Clinton, je med predvolilno kampanjo podpiralo večje število zvezdnikov.

Številni zvezdniki so napovedovali, da se bodo v primeru zmage Donalda Trumpa izselili iz ZDA, pevka Cher je šla tako daleč, da bo zapustila celo planet. Pevka Katy Perry, ena najbolj gorečih podpornic Clintonove (Katyjina starša sta volila Trumpa), je svoje številne sledilce na družabnih omrežjih na volišča vabila z videoposnetkom, na katerem je gola.

Še bolj nespodobno povabilo je prišlo iz ust Madonne. Kraljica popa je tistim, ki bodo volili nekdanjo prvo damo, ponudila oralno zadovoljevanje. Med najglasnejšimi podpornicami Clintonove je bila še Lady Gaga, ki je dva dneva pred volitvami zaradi njenega govora napadla tudi Melanio Trump. Vse to pa ni bilo dovolj, Američani so večino glasov namenili najbogatejšemu slovenskemu zetu.

Zvezdniki svoje razočaranje zaradi izida volitev kažejo tudi na družbenih omrežjih.

"Ne sedite pri miru. Ne jokajte. Preselite se. Nismo nacija, ki bi dovolila, da nas vodi sovraštvo," je Katy zapisala na Twitterju in dodala, da ne bomo nikoli uslišani.

"Nov ogenj je zagorel. Nikoli se ne predamo. Nikoli se ne vdamo," je podobno uporniško zapisala Madonna.

"Nocoj si bom vzel čas in žaloval za manjšine, ženske, priseljence, muslimane ter skupnost gejev, lezbijk in transseksualcev, jutri pa se bom zbudil, pripravljen na boj," je zapisal igralec Jesse Tyler Ferguson, znan iz serije Moderna družina.

"Hoče še kdo bruhati?" se je spraševala igralka Kristen Bell.

Igralec in režiser Justin Theroux, mož Jennifer Aniston, je na Instagramu objavil črno fotografijo z današnjim datumom in zapisom "za vedno obžalovanje". Eden od komentatorjev pa ga je potolažil, da je Justin vsaj poročen z Jennifer.

 

A photo posted by @justintheroux on

"Mama, vem, da si mojo otroško sobo spremenila v svojo pisarno, vendar ali jo lahko dobim nazaj? Vračam se domov v Kanado," je napovedala igralka Nina Dobrev.

"Retvitajte če hočete ponovno štetje," je nestrinjanje z izidom volitev izrazila igralka Lindsey Lohan.

"Grem v posteljo. Morda je vse to nočna mora in se bom zbudil ter našel Patricka Duffyja pod prho," je zapisal komik Seth MacFarlane, v drugem tvitu pa ugotovil, da lahko sledi le še to, da bo predsednica Kim Karashian.

"Kanada je pravkar začela graditi zid," je zapisal komik Ricky Gervais, pri tem pa seveda namigoval na zid, katerega gradnjo je na meji z Mehiko napovedal Trump.

 

Zvezdniki, ki se zmage Trumpa veselijo, so v manjšini, a vseeno se jih je nekaj oglasilo. Igralka Kirstie Alley je čestitala Trumpu, ki je zmagal v nasprotju z vsemi napovedmi proti establišmentu in celo proti večini republikanske stranke.

"Bog blagoslovi Ameriko in našega 45. predsednika in našo prvo družino," je bil navdušen igralec Stephen Baldwin.

"Čestitke, Donald Trump, za tvojo zmago nad tekmico! Veselim se, da bomo naredili Ameriko spet veliko," je vesel akcijski igralec Steven Seagal.

Ne spreglejte