Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
9. 11. 2016,
15.04

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,05

7

Natisni članek

Bojan Požar Melania Trump biografija knjiga Igor Omerza

Sreda, 9. 11. 2016, 15.04

6 let, 6 mesecev

Bojan Požar že pripravlja novo različico biografije o Melanii

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,05

7

Bojan Požar, Melania Trump | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

Februarja je Bojan Požar izdal neavtorizirano biografijo o Melanii Trump. Takrat je hotel Američane seznaniti z morebitno prihodnjo prvo damo, zdaj, ko je to postalo realnost, pa pripravlja nadgradnjo knjige.

Knjiga Melania Trump – The Inside Story je začela nastajati septembra 2015, "ko je kandidatura Donalda Trumpa postala resna", je pojasnil Bojan Požar. Pod biografijo Melanie Trump, nekoč Melanije Knavs, se je podpisal s publicistom Igorjem Omerzo.

Z izdajo knjige je hotel Američanom podati informacije in zgodbo o Melanii, takrat še morebitni prvi dami ZDA. Do izdaje Američani namreč niso vedeli prav dosti o njej. "Neki ameriški novinar, dobitnik Pulitzerjeve nagrade, mi je povedal, da je ta biografija zlati rudnik informacij o Melanii," nam je zaupal Bojan.


Preberite še:


Melanijina biografija je utelešenje ameriške zgodbe o uspehu. | Foto: Ana Kovač Melanijina biografija je utelešenje ameriške zgodbe o uspehu. Foto: Ana Kovač

Obogatena različica še pred inavguracijo

Ravno zato bo najverjetneje še letos izdal nadgradnjo, obogateno različico knjige, ki bo vsebovala vse novejše informacije. "To bo prva knjiga o novi ameriški prvi dami." Napovedal je, da bo skoraj zagotovo izšla pred 20. januarjem 2017, ko bo Trump prisegel kot predsednik.

Za izdajo se zanimajo kitajski in ruski založniki, izšla bo v angleščini, o ponovnem prevodu v slovenski jezik pa še premišljuje.

Bojan obljublja, da bo knjigo obogatil z najnovejšimi informacijami. | Foto: Ana Kovač Bojan obljublja, da bo knjigo obogatil z najnovejšimi informacijami. Foto: Ana Kovač

Naročila poskočila po vsakem dogodku

Knjigo s slovenskim naslovom Melania Trump – Gola resnica je mogoče kupiti na Amazonu, tiskajo pa jo na zahtevo. Naročila po izvolitvi Trumpa kot 45. predsednika ZDA še niso vidno poskočila, se je pa to dogajalo po vsakem dogodku v času predsedniške kampanje, na katerem je imela Melania vidnejšo vlogo, pravi Požar.

Save

Ne spreglejte