Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Tedenski horoskop

Prijateljska razmerja pri samskih bodo zelo napeta. Končno boste odkrili tudi resnico in jasno vam bo, s kom ste imeli opravka. Če boste sprejeli opravičilo, se vam obeta pozitiven razplet dogodkov. Vezani pa boste znali biti naravnost obsesivni, motila vas bo vsaka najmanjša partnerjeva napaka ali napačna beseda. Veliko lažje vam bo, če ga boste sprejeli takšnega kot je. Še imate možnosti, da rešite težave. V poslovnem, službenem in javnem življenju pa boste zaželeni in uspešni. Pazite le na pretirana in neopazna finančna zapravljanja. Hitro bi lahko prestopili mejo. Prav tako pa se boste rešili tesnobe in notranjega nemiru. Bodite pozitivni, le tako bodo tudi rezultati.

Ljubezenski horoskop

V ljubezni boste delovali manj dostopno. Če ste v zvezi, se bo partner nad tem kar pogosto pritoževal, vendar bo pri vas naletel na gluha ušesa. Če ste samski, bo to lahko povzročilo korak nazaj pri nekem spoznavanju. Težko bo uganiti, kaj si želite.

Erotični horoskop

Globoki pogovori so tisto, kar boste potrebovali. S partnerjem bosta tako še bližje drug drugemu in dobili boste tisti bližino, po kateri tako hrepenite. Bodite pripravljeni deliti vaše misli, kar bo delovalo kot povabilo v vaš intimni svet. Nikar ne analizirajte vsake besede in odprto sprejemajte stvari.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano