Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Tedenski horoskop

Na finančnem področju vas bo v tem tednu presenetil nepričakovan dohodek. Zelo se ga boste razveselili, vendar pa bo tudi hitro pošel. A vseeno boste zadovoljni, saj si boste končno lahko privoščili nekaj zase. Ne pozabite tudi na kakšno malenkost za tiste, ki vas vsak dan polnijo z veseljem in optimizmom. Našli boste pravo pot, ki vam bo pomagala do razrešitve vseh težav.

Ljubezenski horoskop

Vezane bo v začetku tedna obšel občutek, da je vse zaman. Partner vas ne bo razumel, vi ne boste razumeli njega. Imeli boste občutek, da se vse podira in to vas bo lahko hitro vrglo iz ravnotežja. Če ste v resni zvezi, ne obupajte, pač pa se poskušajte s partnerjem pogovoriti. Ne bodite razočarani, če pri tem ne boste uspeli. Samski počakajte še nekaj časa, preden se boste odpravili na lov za pravo osebo. Največ možnosti za zadetek v polno boste imeli v soboto.

Erotični horoskop

Vprašanja glede vaše samozavesti in samopodobe se bodo odpirala na intimnem področju. Proti svoji navadi boste ta teden bolj sramežljivi ljubimci. Bolj kot vročih posteljnih akrobacij si boste želeli nežnosti in romantike.

Letna napoved za 2017: sms vedeževanje za ljubezen, počutje, denar ... Pošlji sms: NAPOVED17 na 6116

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano