Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Tedenski horoskop

Začetek tedna bo nadvse naporen, saj boste na ramenih nosili težko breme, ki se ga kar ne boste mogli znebiti. Morda se vam bo celo zdelo, da vsak dan postaja večje in večje in vam jemlje vedno več energije. K sreči pa vam ga bo, najkasneje do sredine tedna, uspelo odpraviti in kar naenkrat se boste počutili neprimerno lažje. Končno se boste lahko posvetili tudi ostalim zadevam, začeli pa boste v službi.

Ljubezenski horoskop

V začetku tedna vas bo razočaranje na ljubezenskem področju postavilo na realna tla, vendar pa se vam izboljšanje obeta že v drugi polovici, zato potrpežljivost ne bo odveč. Bolj ko se boste sposobni vživeti v čustva drugih ljudi, hitreje boste zgladili nesoglasja. Pri samskih se prav lahko zgodi, da se bo slab začetek v sredini tedna nadvse ugodno razpletel.

Erotični horoskop

Izbirali boste sumljive tipe. Privlačijo vas predvsem osebe, katerim po vašem mnenju primanjkuje ljubezni. Ste tipičen predstavnik vašega znaka, ki preveč ljubi in dobi malo v zameno. Drugim delujete dokaj stabilno, zato pa so nekateri razočarani, ko ugotovijo, da ste v postelji pravzaprav kar povprečni.

Vaša napoved na mobilcu: sms vedeževanje za ljubezen, počutje, denar … Pošlji sms: NAPOVED9 na 6116

Popularno