Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Tedenski horoskop

V začetku tedna boste precej nejevoljni zaradi financ, ki nikakor ne bodo rasle, kot ste načrtovali. Tuhtali in ocenjevali boste stanje, vendar bo vse zaman. Bodite potrpežljivi in počakajte, da bo prišel bolj primeren čas, medtem pa svoje misli preusmerite drugam. Na ljubezenskem področju boste lahko doživeli razočaranje, saj boste od partnerja zahtevali preveč. Pustite mu, da ljubezen izkazuje na svoboden način.

Ljubezenski horoskop

Samski se boste podali na »novo pot«. Zastavili ste si nove cilje in zdaj ste odločeni, da jih boste dosegli. Pri tem pazite, da ne boste šli preko trupel, saj bi prav vi na koncu to najbolj obžalovali. Če hočete ali ne, ljubezen vas bo našla sama od sebe. Vezani boste zelo diplomatski, a se boste počutili bolje, če boste imeli nadzor. Čas ne bo pravi za sklepanje kompromisov in tudi partnerju ne bo prav nič mar, če boste prevzeli krmilo. Zaupa vam bolj kot si mislite in ve, da se boste pravilno odločili.

Erotični horoskop

Vaše seksualno življenje v tem tednu bo zelo ugodna mešanica fizične in psihične bližine, zato vam bo prinašalo veliko več kot le telesne užitke. Čutili se boste povezane in sprejete – tem bolj, čim dlje ste s to osebo v zvezi.

Vaša napoved na mobilcu: sms vedeževanje za ljubezen, počutje, denar … Pošlji sms: NAPOVED9 na 6116

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano