Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Tedenski horoskop

Le od vas je odvisno, kako boste preživeli prihajajoči teden. Malokdaj imate toliko vpliva na dogajanje, zato nikar ne zamudite priložnosti. Imeli boste veliko pozitivne energije, kar bo dodatno vplivalo na odlične pogoje za uspeh. Zapomnite si, da kolikor boste vložili, toliko boste tudi iztržili, zato se vam splača še posebej potruditi. V sredini tedna se boste lotili nekega pospravljanja. Najverjetneje bo šlo predvsem za odpravljanje motečih dejavnikov v vašem življenju, to pa so lahko preživeti čustveni vzorci, ki vam ne koristijo več. V službi se vam obeta precej naporen teden, saj boste morali pokazati vse svoje spretnosti.

Ljubezenski horoskop

Samski izkoristite teden za uresničevanje zastavljenih ciljev. Oseba, ki jo že dlje časa želite povabiti ven, vam bo v drugi polovici tedna, dala znak za korak naprej. Vezani se tokrat skušajte nekoliko umiriti. Če mislite nadaljevali s takšnim tempom, vas partner ne bo mogel in vas niti ne bo želel dohitevati. V zadnjem času ste nekoliko pozabili na njegove potrebe in želje, zato bo med vama tudi tokrat prihajalo do konfliktov.

Erotični horoskop

Ta teden bo večkrat eksplodirala vaša seksualna radovednost. Vezani boste le s težavo ostali zvesti svojemu partnerju, samski pa si boste zabavo poiskali med znanci. Vaša postelja se bo do jutra redko ohladila, misli pa bodo razvnete takorekoč od jutra do večera.

Vaša napoved na mobilcu: sms vedeževanje za ljubezen, počutje, denar … Pošlji sms: NAPOVED9 na 6116

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano