Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9.

Devica 23.8. - 23.9

Dogovori bodo prinesli veliko boljše izide kot običajno. Denar vam bo v tem obdobju tudi zelo pomemben in lahko boste izboljšali stanje na tekočem računu. Zelo boste pridni in ustvarjalni, zato kar svobodno sprejmite vse izzive in pri določenih zadevah tudi malo tvegajte. Spremljala vas bo sreča!

 • Zdravje 85%

 • Ljubezen 28%

 • Posel 33%

Srečne številke

12 24 36

Pozitivni znaki

Lev Tehtnica Strelec

Negativni znaki

Oven Dvojčka Škorpijon

Ljubezenski horoskop

Želite stabilnost, poroko, otroke. Partner še vedno nima poguma za tako velik korak in odločitev, a ve, da boljši trenutek ne bo nikoli nastopil. Pripravite se na spremembe, prilagodite se novim okoliščinam in zagotovo boste bolj srečni. Vama primanjkuje predvsem praktičnosti, a ne glede na vse veste, da imate njegovo podporo.

Kako vam kaže v ljubezni? Pošljite sms LJUBEZEN na 6116. Diskretno sms vedeževanje, vredno zaupanja.

Erotični horoskop

Vse, kar vas običajno vzburja, danes še zdaleč ne bo dovolj. Vaše fantazije bodo vključevale nenavadne seksualne prakse, najbrž pa tudi obilo erotičnih pripomočkov.

Se ujemata? Pošljite ASTRO na 6116. Izkušene vedeževalke, diskretno sms vedeževanje. 6116

Kako vam kaže v ljubezni? Pošljite sms LJUBEZEN na 6116. Diskretno sms vedeževanje, vredno zaupanja.

Se ujemata? Pošljite ASTRO na 6116. Izkušene vedeževalke, diskretno sms vedeževanje. 6116

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Z določenimi dejavnostmi boste poskušali okronati svoje dosedanje zalaganje in znoj, ki ste ga vložili v neko delo. Morda boste to delali ravno takrat, ko bo vaša pozicija počasi slabela, zato se boste lahko hitro precenili. Ne odločajte se v naglici in brez podrobne analize vsega, kar bi lahko izgubili.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  V poslu, v katerem ste imeli občutek, da nazadujete, boste povlekli ročno zavoro, a kaj kmalu boste zakorakali v nove poslovne projekte. Ne bodite nepotrpežljivi, stvari se bodo iz dneva v dan izboljševale in lahko pričakujete, da se vam bo pripetilo marsikaj prijetnega in koristnega. Ostanite trdno na tleh.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Imeli boste močno željo spremeniti veliko stvari v poslovnem življenju, a prave stvari vam bodo nekako kar polzele iz rok. Prišlo bo do zavlačevanja. Bodite potrpežljivi, kajti situacija se bo počasi začela razvijati. Določene poslovne načrte boste odpovedali, saj se bodo pojavili novejši in veliko boljši.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Situacija na nebu se je spremenila, iz vašega znamenja je odšlo vse negativno in občutite veliko razbremenitev. Izkoristite prijeten predah in uživajte v delu ter vnesite tudi neke novosti v življenje. Pustite domišljiji prosto pot in naj vas ne bo strah dati predloge, ki bodo presenetili vaše nadrejene. Ustvarjajte.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes boste zelo pridni in delavni. Vaša podjetnost se bo dopolnjevala z uspešnim obdobjem, a pod vprašajem bosta vaš odnos do dela in priložnost, da se boste dokazali z novimi poslovnimi izzivi. Fizično bodite čim bolj aktivni in posledično boste bolje razpoloženi in bolj zdravi. Zdravje bo povsem dobro.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Dogovori bodo prinesli veliko boljše izide kot običajno. Denar vam bo v tem obdobju tudi zelo pomemben in lahko boste izboljšali stanje na tekočem računu. Zelo boste pridni in ustvarjalni, zato kar svobodno sprejmite vse izzive in pri določenih zadevah tudi malo tvegajte. Spremljala vas bo sreča!

  več
 • Kakšna je vaša prihodnost? Pokličite Kosmika brezplačno vedeževanje na 01 589 66 30.

 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Bodite še malce strpni in potrpežljivi, kajti za dežjem vedno posije sonce. Tudi v vašem primeru bo tako, saj boste dobili veliko dobrega na področju službe. To se še posebej nanaša na tiste, ki delate z ljudmi v medijih ali marketingu. Zablesteli boste, polni boste novega zanosa, delo boste začeli opravljati na nek nov način.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Notranji mir in inspiracija bodo ključni pri reševanju trenutnih nalog. Prinesli vam bodo zadovoljitev in potrditve, ki bodo na vas vplivale izjemno pozitivno. Zagotovite si podporo v celotnem procesu prizadevanj. Razmišljajte o posledicah in prihodnosti, naučite se ločevati pomembne stvari od malenkosti.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Vaš svet domišljije in fantazij bo izjemno aktiven in prišli boste do nekaterih izjemnih zamisli. Imeli boste kar nekaj priložnosti, zato nikar ne bodite ignorantski in poslušajte svojo intuicijo. Ne zanemarite nekoga, ki vam je zelo blizu, tudi na poslovnem področju, ker vas bo samo dobro sodelovanje, polno spoštovanja, lahko pripeljalo do uresničevanja zastavljenih ciljev.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Trenutno ne vidite pravega izhoda iz težave, ki ste jo zakuhali. Stvari boste poskušali nekoliko prehitro in nepremišljeno rešiti. To ne bo zadostovalo, zato hitra rešitev ne bo tista prava. Pametni bodo še malo počakali. Čeprav sami ne boste toliko čutili posledice nepremišljenega dejanja, bodite pozorni na druge, ki bodo zaradi vašega neprimernega ravnanja veliko bolj trpeli.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes boste začutili nov naval energije, kar se utegne močno poznati na vašem egu in samozavesti. To vas po spomnilo na to, kako dobri znate biti, ko je razpoloženje pravo in stvari tečejo tako, kot je treba. Vsa opažanja, do katerih boste danes prišli, se bodo pokazala kot učinkovita tudi v prihodnosti.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Notranje neravnovesje se bo močno odražalo na vseh današnjih aktivnostih. Ne dovolite si, da bi se preveč zapletli v osebne konflikte. Raje počakajte. Vse kaže na to, da bo to stanje prav hitro minilo in spoznali boste, kaj vam v življenju dejansko nekaj pomeni in kam je potrebno usmeriti svoj čas in energijo.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano