Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10.

Tehtnica 24.9. - 23.10

Bližje kot bo zaključek dneva, tako se boste tudi vi počutili bolj sproščeno in svobodno. Ne bo več napetosti. Po vsej verjetnosti boste odpotovali nekam na poslovno pot ali pa na zasebni obisk v tujino, kjer boste prišli do zanimivih poslovnih zamisli. Bodite previdni z denarjem, varčujte ga in ne zapravljajte za drage stvari.

 • Zdravje 70%

 • Ljubezen 40%

 • Posel 50%

Srečne številke

3 33 35

Pozitivni znaki

Bik Rak Kozorog

Negativni znaki

Dvojčka Škorpijon Vodnar

Ljubezenski horoskop

Optimizem boste izžarevali tudi v ljubezni. Samski boste privlačili ljudi okoli vas. V popoldnevu boste prijetno presenečeni nad pozornostjo, ki vam jo bo izkazal nekdo. Sprejmite naklonjenost in ne delujte vzvišeno. Vezani boste danes v vajinem odnosu čutili napetost. Vprašajte partnerja, kaj ga muči.

Kako vam kaže v ljubezni? Pošljite sms LJUBEZEN na 6116. Diskretno sms vedeževanje, vredno zaupanja.

Erotični horoskop

Med rjuhami vam bodo najbolj ustrezali dinamični ljubezenski položaji, ki vam bodo omogočali raznoliko gibanje. Če ga slučajno še niste, vsekakor preizkusite pasji položaj!

Se ujemata? Pošljite ASTRO na 6116. Izkušene vedeževalke, diskretno sms vedeževanje. 6116

Kako vam kaže v ljubezni? Pošljite sms LJUBEZEN na 6116. Diskretno sms vedeževanje, vredno zaupanja.

Se ujemata? Pošljite ASTRO na 6116. Izkušene vedeževalke, diskretno sms vedeževanje. 6116

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Dobro premislite, preden boste sprejeli odločitve in nove poteze v karieri ali privatnem življenju. Hitre in nepremišljene reakcije bi dolgoročno imele zelo slabe posledice. Posvetite se financam, vlaganju ali varčevanju, nakupu ali trgovini, lahko pa načrtujete tudi letni dopust. Velik pomen boste dajali sodelovanju in prijateljstvu.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Izogibajte se stresu, drugače se boste znašli v razpravah in sporih. Lahko pričakujete spremembe na delovnem mestu, saj vam bo poslovno življenje na splošno najbolj pomembno. V ospredje bodo stopile vaše ambicije, disciplina in odgovornost, velika bo tudi želja po učenju in napredovanju. Neuspeh boste doživljali zelo fatalno!

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Pričakujete lahko vzpon na lestvici, napredovanje, povišanje ali prehod na novo delovno mesto. To ne bo lahko in brez težav, a v končni uspeh ne bi smeli dvomiti. Lahko da boste dobili ponudbo za štipendijo ali sodelovanje na pomembnem simpoziju. Prijalo vam bo, ker bo vaš ugled v poslovnem svetu narastel, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vašo samozavest.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Od vas se bo pričakovalo, da boste pomagali sodelavcem, da boste sodelovali pri novem projektu in da boste mlade osebe vpeljali v svoj posel. Morda boste začutili, da je nastopil čas za umik. Mlajšemu, neizkušenemu šefu boste povedali svoje kritično mnenje, a če se boste želeli boriti zase, storite to na miren, diplomatski način.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes se posvetite svojemu domu in nekaj vložite vanj. Če načrtujete prenovo stanovanja ali hiše, boste zapravili več od načrtovanega oziroma več, kot sploh imate. A ne oklevajte in si denar izposodite od družine ali prijateljev, saj se vam bo takšna investicija izplačala. Izpolnite dano obljubo.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Nadrejeni imajo o vas veliko boljše in lepše mnenje, kot pa vam to dajo vedeti. V to se boste kaj kmalu tudi prepričali, ko boste dobili želeno napredovanje ali ponudbo za boljšo službo. Z odprtimi rokami sprejmite vse izzive. Obdobje je ravno tako ugodno za nakup ali prodajo nepremičnin.

  več
 • Kakšna je vaša prihodnost? Pokličite Kosmika brezplačno vedeževanje na 01 589 66 30.

 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Bližje kot bo zaključek dneva, tako se boste tudi vi počutili bolj sproščeno in svobodno. Ne bo več napetosti. Po vsej verjetnosti boste odpotovali nekam na poslovno pot ali pa na zasebni obisk v tujino, kjer boste prišli do zanimivih poslovnih zamisli. Bodite previdni z denarjem, varčujte ga in ne zapravljajte za drage stvari.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Današnji dan boste po vsej verjetnosti doživeli kot izjemno naporen in težak, saj se bosta v vašem znamenju nahajala dva težka planeta. Eden od njiju vas bo silil k akciji, drugi pa vas bo blokiral s strahom. Ta strah poskušajte premagati in zahtevajte tisto, kar mislite, da si zaslužite. Izboljšajte razpoloženje, da ne boste padli v depresijo.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Danes boste morda videli vse v temnejši luči, kot to dejansko bo. Nezadovoljni ste s položajem, ki ga imate in nimate dovolj motivacije, da bi se borili, saj vas blokira čustvena neizpolnjenost. Ne začenjajte ničesar, če boste delali polovično. Kar ste prevzeli nase, nujno opravite do konca in počakajte na denar.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Delo bo danes za vas najbolj pomembna stvar na svetu. Z vsemi silami se boste borili za svojo pozicijo, želeli boste biti korak pred vsemi, kar vam bo tudi uspevalo. Kmalu se bo začelo izboljševati tudi stanje vašega bančnega računa, predvsem s pomočjo poslov, ki vam bodo prinesli hiter in lahek zaslužek. A boste morali tudi tvegati.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Z določenimi dejavnostmi boste poskušali okronati svoje dosedanje zalaganje in znoj, ki ste ga vložili v neko delo. Morda boste to delali ravno takrat, ko bo vaša pozicija počasi slabela, zato se boste lahko hitro precenili. Ne odločajte se v naglici in brez podrobne analize vsega, kar bi lahko izgubili.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  V poslu, v katerem ste imeli občutek, da nazadujete, boste povlekli ročno zavoro, a kaj kmalu boste zakorakali v nove poslovne projekte. Ne bodite nepotrpežljivi, stvari se bodo iz dneva v dan izboljševale in lahko pričakujete, da se vam bo pripetilo marsikaj prijetnega in koristnega. Ostanite trdno na tleh.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano