Četrtek,
28. 7. 2016,
8.03

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Renault Nissan Slovenija

Foto: Renault Nissan Slovenija, Thinkstock, arhiv blogov

Natisni članek

advertorial glasbeni festivali Renault Kadjar Renault Captur Renault Nissan Slovenija

Četrtek, 28. 7. 2016, 8.03

2 meseca, 2 tedna

Renault crossover poletje: glasba, spomini in avto, poln življenja

Vsebino omogoča Renault Nissan Slovenija

Foto: Renault Nissan Slovenija, Thinkstock, arhiv blogov

renault poletni festivali

Glasbeni festivali na eksotičnih lokacijah so izvrstna priložnost, da se nanje odpravimo z avtomobilom in si tako privoščimo popoln konec tedna. Potrebujemo dobro družbo in avtomobil, ki nam bo pomagal nizati nepozabne spomine.

Družbeni mediji se poleti dobesedno šibijo pod množico vabljivih objav, ki jih dopustniki, obiskovalci festivalov, popotniki, avanturisti in preostali hedonisti delijo s svetom, in nas vabijo, da še sami preizkusimo kakšno podobno potovanje s stilom.

Najbolj zapeljiv del poletnega festivala je že sama pot na festival

renault | Foto:

Le redko katera stvar se zdi bolj vabljiva, kot je brezskrbno poletno poležavanje na plaži. Če ne želimo zapustiti svojega ležalnika pod senčnikom, so obmorski festivali idealno poletno doživetje. Obisk festivala in dvigovanje razpoloženja se začne, ko se sami ali z dobro družbo usedemo v avtomobil in se odpravimo na klasični "road-trip".

Z dobrim avtomobilom, ki mu lahko zaupamo, in z glasbo v predvajalniku bomo že med potovanjem na počitnice ali izlet ob koncu tedna imeli nasmeh na obrazu. Takšne nepozabne poletne dogodivščine bi nam zavidali celo veterani hipijevske generacije.

Štirje blogerji vabijo, da se jim pridružite pri nizanju vtisov

renault | Foto:

Kako so z Renaultovimi crossoverji kljubovali najmočnejši burji v zadnjih petnajstih letih

Spremljajte štiri znane blogerje, ki so se odločili, da bodo doživetje poletnih glasbenih festivalov popeljali na višjo raven. Kako je videti glasbeni festival skozi vetrobransko steklo, nam razkrivajo slovenski novinar in bloger Jure Marolt, srbska modna ikona Nadja Jokanović, hrvaška trendsettterka, ki živi v Londonu, Ella Dvornik in zelo priljubljena slovenska modna blogerka Ajda Sitar.

Predajte se poletju

Videli boste, da je glasbeni festival lahko veliko več kot glasbena izkušnja. Na njihovi poti jih spremlja zanesljiv sopotnik – Renault Kadjar oziroma Renault Captur. Pred kratkim so obiskali legendarni Fresh Island festival v Zrčah na Pagu, kjer so z zanesljivimi Renaultovimi crossoverji kljubovali najmočnejši burji v zadnjih petnajstih letih.

 #IconicFestivalMoments

renault | Foto:

renault | Foto: Pridružite se zgodbam Renaultovih crossoverjev ki jih pišejo avanturistični blogerji, tudi prek:

Facebooka, Twitterja in YouTuba.

Dubrovnik se bo izstrelil v orbito elektronskih "beatov"

Na dubrovniški plaži Banje bo 28. in 29. julija potekal festival CMA 2016 Corona Sunsets Festival. | Foto: Thinkstock Na dubrovniški plaži Banje bo 28. in 29. julija potekal festival CMA 2016 Corona Sunsets Festival. Foto: Thinkstock

Dubrovniška mestna plaža slovi kot ena izmed desetih najlepših mediteranskih plaž. Banje so prodnati biser, kjer lahko uživamo v pogledu na dubrovniško panoramo, staro mestno jedro in obzidje ter na sosednji otok Lokrum.

Sredozemski biser Dubrovnik bo te dni razvajal ljubitelje elektronske glasbe – prihaja festival CMA 2016 Corona Sunsets Festival. Obiskovalci bodo v glasbi lahko uživali na kar petih odrih s pogledom na staro mesto pristanišče ter otok Lokrum. To je edinstveni tovrstni glasbeni festival na jugu hrvaške obale, ki si je zaradi ekskluzivne lokacije in izvirnega koncepta prislužil priznanje svetovne blagovne znamke. Tako se je uvrstil ob bok festivalom Corona Sunsets Festival v Urugvaju, Mehiki, Avstraliji, Veliki Britaniji, Italiji, Čilu, Indiji, na Japonskem in Kitajskem ter v Združenih arabskih emiratih.

Poleg dveh glavnih britanskih "headlinerjev" festivala –DJ duet Sigma in vroča skupina Clean Bandit DJ Set – bodo 28. in 29. julija nastopali še Kenny Larkin, Amirali, Anada, Dani Masi, DJ Maestro, Mikael Zrinski, Jakša Jordes, Ressless ter rezidenta Torres in Zookey.

Festival CMA 2016 Corona Sunsets Festival – na dubrovniški plaži Banje, 28. in 29. julija – bodo obiskali tudi naši blogerji, ki se bodo na pot podali z Renaultovima crossoverjema, Capturjem in Kadjarjem.

Zemljevid:

Kdo so blogerji na lovu za #IconicFestivalMoments?

renault poletni festivali | Foto: Na cesti

Jure Marolt sebe opisuje kot "Papa bear. Journalist. Blogger." Ustvarja priljubljen "lifestyle" blog Ljubki nesmisel in pravi, da je človek, ki sledi preprostemu življenjskemu motu: da so najboljši piškoti Moto, ki pa jih rajši kot namaka v mleko, poplakne z mrzlim pivom.

 

renault poletni festivali | Foto: LOV ZA #IconicFestivalMoments

Ajda Sitar je pri nas zaslovela kot izjemna poznavalka modnih in lepotnih trendov ter notranjega oblikovanja. Njeni zapisi se dotikajo tudi potovanj. Je nekdanja manekenka, bila je tudi mis športa, študira pravo in je velik navdih svojim bralcem. Njen blog se imenuje Ajdas: www.ajdas.com.

 

renault poletni festivali | Foto: Roadtrip do Paga

Nadja Jokanović je srbska poznavalka trendov in soustanoviteljica medijskega projekta Wannabe Magazine, ki kroji pot spletni modni industriji. Pravi, da je zasvojena z modnimi trendi, in lahko bi rekli, da je prava modna in "lifestyle" gurujka.

 

renault poletni festivali | Foto: I’m In Zrce Beach!

Ella Dvornik je "dopustnica po poklicu" – blogerka, ki jo zanima vse od mode, potovanj, trendov, lahko pa se pohvali, da jo redno uvrščajo med najboljše blogerje v Veliki Britaniji. Njeni zapisi so zelo odmevni in imajo velik vpliv na uporabnike družbenih omrežij. Njen blog se imenuje I am Ella: http://iamella.com.

Avtomobila, ki osupneta s svojo varnostjo in smislom za avanture

Renaultova crossoverja Kadjar in Captur sta idealna za ustvarjanje spominov. Že sama predstavitev Kadjarja februarja v Parizu je bila, kot bi stopili v svet zanimivih dogodivščin.

Eleganca in funkcionalnost za hedoniste

Kadjar se ne boji sveta onstran asfalta. Je kot naročen, da po stranpoteh poišče samotni zaliv za doživeto poletno noč. Z zanesljivim štirikolesnim pogonom zmore izpolniti željo avanturistom. Je pravi Indiana Jones. | Foto: Kadjar se ne boji sveta onstran asfalta. Je kot naročen, da po stranpoteh poišče samotni zaliv za doživeto poletno noč. Z zanesljivim štirikolesnim pogonom zmore izpolniti željo avanturistom. Je pravi Indiana Jones.

Kadjar je srednje velik mestni terenec, ki je bil ustvarjen po vzoru konceptnega vozila z enakim imenom, je hkrati eleganten in funkcionalen. Ima možnost štirikolesnega pogona, je precej visok in je idealen avto za vse generacije. Aktivni mladi bodo v njem uživali prav tako kot starejša generacija, saj nas zaradi visokega sedenja razveseljuje s svojo izjemno preglednostjo.

Kadjar ima vse pogoje, da postane zelo učinkovit družinski avtomobil. Ima prostoren prtljažnik – 472 litrov, ki se s polaganjem zadnje klopi lahko poveča na 1.478 litrov. Zadnja klop je opremljena z električno vtičnico, dvema bralnima lučkama, dvema žepoma, manjšim predalom, komolčno oporo z dvema mestoma za pločevinko in dvema predaloma v vratih. Ravno prav, da tudi daljša pot ne bo posebej utrujajoča.

Tudi z manjšim bratom so avanture nepozabne

captur renault | Foto:

Za poletne dogodivščine izberete lahko tudi Renault Renault Captur, kompaktnega mestnega terenca, ki združuje najboljše iz treh svetov: značaj in trpežnost športnega terenca, funkcionalnost enoprostorca ter užitek v vožnji kot pri limuzini. Vozilo vabi k novim raziskovanjem in novim odkritjem zunaj "mestne džungle", k potepom v dvoje ali z družino, športnim izletom ali pa zgolj k vožnji za čisti užitek.

Armaturna plošča in barvit prostor za sopotnike daje občutek topline, prijetnosti in sproščenosti. Zaradi velikih koles, večje oddaljenosti od tal in kompaktnih dimenzij ima Renault Captur močno osebnost, ki bo obljublja avanturo.

Oba, tako Kadjar kot Captur se lahko se pohvalita z izjemno bogatim varnostnim paketom. Varnost je v namreč središču prizadevanj družbe Renault.

renault | Foto: Pridružite se zgodbam Renaultovih crossoverjev, ki jih pišejo avanturistični blogerji, tudi prek:

Facebooka, Twitterja in YouTuba.

renault | Foto: Preberite še:

Renault kadjar: v mešalniku qashqai in captur, espace je dodal začimbe

Renault captur v lov za slovenskimi kupci