TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 12. 2009,
12.34

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 29. 12. 2009, 12.34

3 leta, 8 mesecev

Znanje jezikov je vaša prednost

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Če v novem letu načrtujete menjavo službe ali se bojite odpuščanj v svojem podjetju, si zdaj lahko izboljšate svoj položaj pri delodajalcih. Vložite v svoje znanje jezikov.

Glede na to, kakšni so vaši zaposlitveni cilji in v kateri panogi ste zaposleni, presodite, kaj bi vam najbolj koristilo. Morda osvežitev angleščine, pisno sporazumevanje v nemščini ali pa znanje ruščine? »Ob vpisu v jezikovni tečaj vsakega tečajnika najprej testiramo in mu na podlagi rezultatov predlagamo najprimernejšo stopnjo zanj. Tečaji trajajo tri ali šest mesecev, vsi, ki želijo še posebej hitro napredovati, pa lahko izberejo individualno poučevanje, kjer se učitelj posveti samo njim,« razlagajo v ljubljanski podružnici mednarodne jezikovne šole Skrivanek.

Govoriti morate vi

»Večina tečajnikov, ki prihajajo k nam, si najbolj želi, da bi se znali v tujem jeziku pogovarjati. Zato velik poudarek namenjamo govornemu sporazumevanju – smo jezikovna šola, kjer govorite vi,« svoj način poučevanja opisujejo na Skrivanku. Do sedaj se je v njihovih jezikovnih šolah izobraževalo že več kot 15.000 tečajnikov, ki potrjujejo, da je tak pristop pravi.

Trenutno že zbirajo prijave za tečaje z začetkom v februarju. »Poleg kakovosti poučevanja naše tečajnike pritegne tudi to, da tečaji potekajo na dostopni lokaciji z zagotovljenim parkirnim mestom,« dodajajo na Skrivanku.

Naložbo v tečaj vam lahko povrne država

Ker v trenutnih časih marsikdo težko vloži denar v izobraževanje, ne pozabite izkoristiti ugodnih plačilnih pogojev in celo možnosti vračila vloženega denarja. »Na Skrivanku ponujamo plačilo na obroke in 10-odstotni popust za dijake, študente, upokojence in redne stranke.«

S prijavo na državni razpis za spodbujanje izobraževanja Znanje uresničuje sanje pa lahko dobite naložbo v tečaj celo povrnjeno. Na razpis se lahko prijavijo vsi redno zaposleni, ki imajo največ peto stopnjo izobrazbe. Rok za prijavo v letu 2010 je marca in junija.

Ne spreglejte