Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 1. 2008,
7.35

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 8. 1. 2008, 7.35

3 leta, 8 mesecev

Predajte se sreči

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Srce Grand Hotela Primus na Ptuju je Valens Augusta Wellness, kjer se gostje sproščajo v Imperiumu dobrega počutja, v termah z bazenskim predelom Vespasianus ter v savnah in termalnih kopelih Flavia.

Novi Grand Hotel Primus v Termah Ptuj nosi ime slavnega rimskega generala Marka Antonija Primusa, poveljnika panonskih legij, ki je ime Ptuja ponesel v zgodovino. Pridih rimske preteklosti so vdahnili podobi Grand Hotela Primus in njegovi žlahtni ponudbi. Razvajali vas bodo že lepi razgledi, saj pogled iz hotela seže na grajski grič s Ptujskim gradom, na livade igrišča za golf ali na gozdna prostranstva Mariborskega Pohorja.

Vrelec zdravja in lepote

Bazenski predel Vespasianus obsega bazen z zunanjim izhodom, otroški bazen in termalne kopeli. Termalna voda je posebej učinkovita pri zdravljenju in rehabilitaciji revmatičnih in degenerativnih obolenj, poškodb lokomotornega sistema in stanj po poškodbah.

Čare rimske termalne tradicije boste užili v savnah in termalnih kopelih Flavia. Sproščali se boste v finski, parni, blatni ali solni savni. Ohlajanju med savnanjem sta med drugim namenjena tudi lanconium in ledena jama. Ugodje savnanja lahko dopolnite z uporabo termalnih kopeli.

Kjer je mladost večna

V omamnem okolju Imperiuma dobrega počutja se bogati naravni dejavniki in neprecenljiva strokovna znanja zlivajo v harmonično sprostitev telesa in duha. Ko želimo omiliti posledice prehitrega življenjskega sloga, nam sprehod skozi sprostitvene programe ponudi doživetje čudovito mirnega sveta.

V Imperiumu dobrega počutja vas bodo terapevti sprostili v kraljevskem slogu. Izbrana okolja rimske, japonske, orientalske, egipčanske, zeliščne in tajske sobe bodo razširila obzorje vašemu sprostitvenemu potovanju. Do občutkov zdravja, moči in sproščenega ugodja vam bodo pomagali z masažami, kopelmi in oblogami, z lepotilno nego telesa, obraza, dlani in stopal ter programi za umirjanje misli.

Skratka - v Valens Augusta Wellnessu boste svoje telo in duha napolnili z bogatim občutkom zdravja, moči in sproščenega ugodja.

Več informacij: www.terme-ptuj.si

Ne spreglejte