Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 10. 2022,
10.41

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

LCA IMUNO imunski sistem zdravje Mlekarna Celeia PR članek

Torek, 4. 10. 2022, 10.41

1 leto, 6 mesecev

Zelene Doline v podporo imunskemu sistemu

Nova linija napitkov LCA IMUNO

Oglasno sporočilo

Že samo en napitek zadosti 40 odstotkom priporočenih dnevnih potreb po vitaminu C in nam tako pomaga krepiti naš imunski sistem.

IMUNO_banner_2022-1000 PR | Foto:

Na začetku sezone prehladnih obolenj je ključno, da poskrbimo za svoj imunski sistem in ga okrepimo. Prav s tem zavedanjem Zelene Doline predstavljajo nov, edinstven funkcionalni izdelek LCA IMUNO, ki pomeni pomembno novost v izjemno priljubljeni liniji LCA: "Današnji tempo življenja od nas zahteva, da s kar najbolj priročnimi rešitvami poskrbimo za celovito in uravnoteženo prehrano, ki je eden od stebrov zdravja. Prav zato smo razvili napitek iz sirotke LCA IMUNO, ki nosi pomembno dodano vrednost. Že samo en napitek zadosti 40 odstotkom priporočenih dnevnih potreb po vitaminu C in nam tako pomaga krepiti imunski sistem, ki je pred velikimi sezonskimi preizkušnjami," ob predstavitvi novega izdelka poudarjajo v Mlekarni Celeia.

Kot vsi izdelki LCA je tudi LCA IMUNO brez gensko spremenjenih organizmov in nosi certifikat Izbrana kakovost Slovenija, ki je dodaten porok za preverjeno poreklo in kakovost izdelka.

Ob tem ima LCA IMUNO še nekatere povsem edinstvene lastnosti: je brez laktoze, zato je primeren tudi za tiste, ki zaradi zdravstvenih ali drugih omejitev laktozo izločujejo iz prehrane, in ne vsebuje maščob.

Na voljo je v dveh atraktivnih sadnih okusih, ki bosta popestrila sivost jesenskih dni, zahvaljujoč priročni embalaži, pa vas bo LCA IMUNO lahko pospremil v službo ali po drugih opravkih.

Napitka LCA IMUNO vas že čakata pri vašem najljubšem trgovcu!

Naročnik oglasnega sporočila je MLEKARNA CELEIA, D. O. O.

Ne spreglejte