Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 5. 2015,
8.21

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 18. 5. 2015, 8.21

6 let, 7 mesecev

Top 10 zvezdniških profilov na Instagramu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Povezovanje s svetovnimi zvezdami je z družbenimi omrežji postalo precej bolj preprosto kot nekoč. Poglejmo, kdo med njimi je najbolj priljubljen na Instagramu.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Facebook, Twitter in Instagram so postali mostovi med zvezdniki in oboževalci. Medtem ko so oboževalci svojim idolom še pred nekaj leti pisali pisma, jim danes komentirajo objave na družbenim omrežjih. Tisti, ki so pred koncerti glasbenikov in premierami igralcev več ur čakali na avtogram, pa danes čakajo na priložnost, ko bodo z njimi lahko posneli selfie in ga seveda objavili na enem (ali vseh) od omenjenih omrežij.

Število sledilcev, ki jih imajo zvezdniki na družbenih omrežjih, se veča vsako minuto. Poglejmo, kdo med njimi ima največ sledilcev od vseh uporabnikov Instagrama na svetu. 1. Beyonce Glasbenica Beyonce ima na Instagramu krepko čez 33 milijonov sledilcev, a sama ne sledi prav nikomur. Na omrežju objavlja tudi utrinke iz zasebnega življenja, na primer z družinskih počitnic na rajskih otokih.

2. Kim Kardashian Tesno za petami v virtualni priljubljenosti ji je z nekaj tisoč manj sledilci zvezda resničnostnega šova, ki spremlja njeno družino, Kim Kardashian. Tudi Kim s sledilci deli fotografije zasebnega življenja, od trenutkov s hčerko in možem Kanyejem Westom, selfiejev brez ličil do globokih dekoltejev. Sama sledi le 93 osebam, med katerimi so tudi njene slavne sestri in polsestri.

Good morning...

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

3. Ariana Grande Na tretjem mestu priljubljenosti je pevka Ariana Grande, ki ji sledi več kot 32,3 milijona oboževalcev. Sama spremlja 789 drugih profilov, med njenimi objavami pa je poleg družinskih trenutkov in zabav s prijatelji tudi veliko videoposnetkov, na katerih prepeva, snema svojega psa ali prijatelje.

remember when we were 8 and promised we'd go to paris together when we were 21? @lexie1225 #yaasqueent #jefuckingtaime

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

4. Selena Gomez Mlada glasbenica in igralka ima med oboževalci ogromno podporo, spremlja pa jo več kot 31,3 milijona sledilcev. Tudi Selena s svetom deli fotografije s prijatelji in družino, z zabav in potovanj, ne manjkajo pa seveda niti selfieji. Selena sledi 78 srečnežem.

Let's lay in a vineyard all day

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

5. Taylor Swift Glasbenici sledi prek 30,5 milijona oboževalcev. Svoj Instragram uporablja za promocijo novih pesmi, na njem pa lahko najdete tudi številne zabavne fotografije in videe – na primer, kako poskuša pojesti vroče škampe ali pa njen pogovor z ovcami. Sama sledi 60 profilom.

Important lessons from today: 1) Sheep are impossible to reason with. 2) Sheep are rude.

A video posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

6. Justin Bieber Priljubljena najstniška senzacija Justin Bieber ima na Instagramu več kot 27,5 milijona sledilcev, sam pa sledi le 54. Tudi Bieber s svetom deli utrinke svojega zvezdniškega življenja, od tistih v prestižnih avtomobilih in letalih, do bolj intimnih družinskih, ne manjkajo pa seveda niti fotografije njegovih mišic in tetovaž.

@mariotestino

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

7. Kendall Jenner Polsestra Kim Kardashian in tudi Bieberjeva dobra prijateljica ima več kot 26,1 milijona sledilcev, sama pa spremlja 167 profilov. Kendall je v zadnjih dveh letih uspel tudi velik preboj v svet mode, njeno življenje pa je po zaslugi resničnostnega šova, ki jo spremlja že od otroštva, od vedno nekaj posebnega. Na Instagramu objavlja tudi zabavne videe s sestrami in prijatelji.

and another from my cover story @GQ

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

8. Kylie Jenner Najmlajša iz klana Kardashian gre po poteh polsestre Kim. Kylie si je že pri rosnih 17 letih popravila ustnice, na vsaki naslednji fotografiji pa je bolj razgaljena. Ima več kot 23,6 milijona sledilcev, sama pa sledi 181 osebam.

behind the scenes.

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

9. Nicki Minaj Da Nicki Minaj prisega na svoj dekolte in zadnjico, je razvidno že iz njenega izbora objavljenih fotografij. Pevki sledi več kot 22,5 milijona ljudi, sama pa spremlja 331 profilov.

Our pool party was poppin 👅

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

10. Khloe Kardashian Srednja sestra Kim Kardashian ima več kot 22,2 milijona sledilcev, sama pa sledi 155. Tudi ona ni izjema, saj tako kot sestre objavlja utrinke življenja v razkošju, novopečena plavolaska pa po novi dieti rada pokaže tudi nekaj več gole kože kot sicer.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Ne spreglejte