Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 7. 2010,
9.23

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 16. 7. 2010, 9.23

8 let, 1 mesec

Top 10 najbolje oblečenih nosečnic

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Slavne nosečnice jemljejo svoj trebušček kot modni dodatek in nosijo ga zelo dobro. Izbrali smo deset najbolj opaznih.

Halle Berry

Halle Berry zavidamo postavo tudi v nosečnosti. V tej čudoviti modri obleki je res odlična mamica!

Heidi Klum

Heidi Klum nikoli ni skrivala svoje nosečnosti in na rdeči preprogi leta 2006 nas je na podelitvi nagrad emmy omamila v vroči rdeči obleki.

Jessica Alba

Jessica Alba v začetku nosečnosti ni ravno kazala svojega trebuha, zato so njene obleke zakrivale nosečnost. Njena modra obleka, nabrana nad trebuhom, s svojo obliko optično zmanjša nosečniški trebuh.

Jennifer Lopez

Če pričakuješ dvojčke, potem nosečniški trebuh ni majhen. Jennifer Lopez je nosila pod srcem dvojčka, zato so bile njene obleke širokih oblik in iz več plasti, da bi čim bolj prekrivale njen naraščajoči trebuh.

Nicole Kidman

Nicole Kidman je bila nad nosečnostjo nadvse navdušena in kjerkoli je bilo mogoče je kazala svoj majhen nosečniški trebuh. Rada je izbrala nevtralne barve in ohlapne obleke.

Sarah Jessica Parker

Med snemanjem nadaljevanke Seks v mestu je Sarah Jessica Parker skrivala svoj trebuh, a izven delovnega časa ga je samozavestno kazala. Zaljubljena v čiste linije je bila elegantna tudi v nosečnosti.

Gwen Stefani

Gwen Stefani je svoj poseben stil nosila tudi med nosečnostjo, ne glede na to, kako velik je bil trebuh. V času nosečnosti je nosila tudi živahne živalske potiske.

Gwyneth Paltrow

Igralka Gwyneth Paltrow je imela med nosečnostjo malo javnih nastopov, a ko se je pojavila v javnosti, je to storila z blagovno znamko v klasičnem stilu, z dobro mero glamurja.

Cate Blanchett

Cate Blanchett se je v času nosečnosti počutila odlično in udeleževala se je vseh mogočih nastopov na rdečih preprogah. Na spodnji fotografiji je noseča s tretjim sinom Ignacijem in je elegantna v obleki brez naramnic.

Angelina Jolie

Ko je bila Angelina prvič noseča, je nosila široke temne obleke, v drugi nosečnosti pa je postala kraljica materinske uglajenosti. V Cannesu je s svojo obleko in celotnim videzom "ukradla" šov.

Ne spreglejte