Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 5. 2010,
13.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 20. 5. 2010, 13.22

8 let

Top 10 najbolj seksi moških oči

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Seksi moške oči so paša za ženske oči. Izbrali smo le deset najbolj opaznih.

1. Paul Newman Paula Newmana so zaradi lepih modrih oči klicali Mr. Blue eyes. Se ga spominjate iz filma z Elizabeth Taylor Mačka na vroči pločevinasti strehi, kjer smo umirale za njegovimi pogledi in pogovori? S tem filmom je padla tudi prva Paulova nominacija za oskarja. Kar pa zares cenimo pri njem, je, da je bil 50 let poročen z Joanne Woodward.

2. George Clooney 47-letni ameriški igralec, producent in scenarist ima zagotovo nagajive oči, ki začarajo marsikatero žensko. Gube okoli oči ga naredijo še bolj seksi.

3. Johnny Depp O Johnnyju ni potrebno velikih besed in na tem seznamu je zaradi svojih magičnih oči kot tudi svoje nadarjenosti. A najbolj slavni filmski gusar sovraži ves medijski pomp, ki se dogaja okrog njega. Najbolj uživa doma, na svojem posestvu v Franciji, seveda v družbi svoje žene, Francozinje Vanesse Paradis, in njunih dveh otrok.

4. Jude Law 37-letni igralec, zvezdnik filma Sherlock Holmes, skrbi za svojo lepoto in mesečno porabi veliko denarja za razne kreme. In kot kaže, se njegovi lepoti in šarmu ne more upreti njegova stara in nova zaročenka Sienna Miller, saj sta ponovno skupaj in upata, da jima bo tretjič uspelo.

5. Hugh Laurie Anglež, ki je postal slaven, ko je začel igrati v ZDA in to v slavni seriji Zdravnikova vest. Bralci so ga dvakrat izbrali za najbolj seksi zdravnika v TV-nadaljevankah in revija People ga je dala na seznam 100 najbolj seksi moških na svetu.

6. Wentworth Miller 37-letni igralec iz Anglije je zvezda serije Beg iz zapora. Mariah Carey je njegovo lepoto uporabila kar v dveh svojih videospotih.

7. Josh Hartnett Josh je igralec, ki ga mogoče podcenjujemo, ker je bil v nekaterih filmih, kot je Pearl Harbour, več kot odličen. Njegove oči so podobne kužkovim. Njegovo posebnost je opazil tudi Armani, saj je bil Josh obraz Armanijevega parfuma Diamond for men.

8. Michael Vartan Zakaj smo ga dali na seznam? Preprosto zato, ker je Francoz in ker je biti Francoz seksi. Poznamo ga po televizijski drami Alias.

9. Richard Gere Njegove globoke oči so ga postavile na številne sezname najbolj seksi moškega v zadnjih 15 letih. Najbolje se ga spominjamo po vlogah v filmih Čedno dekle in Časnik in gentleman.

10. Paul Walker Paul je bil do svojega hollywoodskega preboja stalni znanec številnih tv-serij. Z igranjem se je začel ukvarjati pri 12. letih, svetovno slaven pa je postal z akcijskim filmom Hitri in drzni.

Ne spreglejte