Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Deja Crnović

Ponedeljek,
14. 12. 2015,
11.40

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

top 10 koncert Justin Bieber

Ponedeljek, 14. 12. 2015, 11.40

7 let, 12 mesecev

Top 10 koncertov, ki bodo leta 2016 blizu nas

Deja Crnović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Delate koncertne načrte za leto 2016? Pogledali smo, katere zvezde bodo v prihodnjem letu koncertirale v naši bližini.

1. Hozier (25. februarja na Dunaju) Irski glasbenik, ki je navdušil s svojim prvencem in uspešnico Take Me To Church, na Dunaj prihaja na vabilo radia FM4, družbo pa mu bo delal še en novinec, Rhodes.

2. Macklemore & Ryan Lewis (19. marca na Dunaju) MTV-ju ljubi hip hop dvojec, ki rapa o varčni modi, je leta 2014 na podelitvi grammyjev prepeval Same Love za 33 parov, ki jih je med skladbo poročila Queen Latifah. Seattlečana bosta 19. marca nastopila na Dunaju.

3. Enrique Iglesias (8. maja v Zagrebu) Enrique Iglesias se po 14 letih vrača v Zagreb, kjer bo nastopil v tamkajšnji Areni. Če ste že zdaj odločeni, da se boste udeležili njegove turneje Seks in ljubezen, lahko vstopnice pred božičem kupite s popustom.

4. 5 Seconds of Summer (12. maja na Dunaju) Avstralski mladci so za mlado občinstvo verjetno druga najboljša stvar po One Direction, s katerimi so se leta 2012 odpravili tudi na mednarodno turnejo. Četverica bo 12. maja obiskala Dunaj, 13. maja pa Verono.

5. Adele (28. in 29. maja v Veroni, razprodano) Vstopnic za Adele po uradni poti ne boste več dobili, bo pa njen koncert v Areni, okoli katere v času koncertov postavijo bistveno manj ograj kot okoli Križank.

6. Elton John (16. julija v Piazzola sul Brenta) Klavirske balade Eltona Johna bo julija mogoče slišati in videti v italijanskem mestecu Piazzola sul Brenta, ki je nekaj kilometrov oddaljeno od Padove, če ste bolj potrpežljivi, pa se lahko 26. novembra zapeljete do Prage.

7. Rihanna (10. avgusta na Dunaju) Za Rihanno, ki bo avgusta nastopila na Ernst Happel Stadionu, je bolje, da imate pripravljen denar. Cene vstopnic se namreč gibljejo med 70 in 111 evri, iz spota Bitch Better Have My Money pa vemo, da se Rihanna ne šali. S seboj naj bi pripeljala The Weeknd.

8. Zucchero (8. oktobra v Ljubljani) Že samo zaradi skladb Senza una donna, Baila Morena in Il Volo je verjetno vredno iti na izlet do dvorane Stožice in prisluhniti legendarnemu italijanskemu pevcu. Če ste morda zamudili Ramazzottija in bili žalostni, ko so odpovedali Jovanottija.

9. The Cure (26. okotbra na Dunaju, 27. oktobra v Budimpešti) Legendarni The Cure se prihodnje leto odpravljajo na evropsko turnejo. Za vse ljubitelje temačne romantike bodo 26. oktobra nastopili na Dunaju, dan pozneje v Budimpešti, turnejo pa decembra končali v Londonu na Wembleyju.

10. Justin Bieber (8. novembra na Dunaju) Mladec sumljivega slovesa, ki te dni išče sanjsko dekle prek Instagrama, se bo čez slabo leto ustavil na Dunaju. Vstopnice bodo v redni prodaji od tega četrtka.

Ne spreglejte