SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

William, Harry in Kate obiskali Harryja Potterja

3

termometer

Princ William, princ Harry in cambriška vojvodinja Kate so se odpravili na potep po čarobnem svetu Harryja Potterja, kjer so zavihteli čarobne palice in si ogledali hodnike Bradavičarke.

Britanski kraljevi bunkeljni (izraz iz knjig o Harryju Potterju, s katerim označujejo navadne ljudi, ki niso čarovniki) William, Harry in Kate so obiskali studio, kjer so snemali filme o mladem čarovniku Harryju Potterju.

Preizkusili so se v vihtenju čarovniške palice in se morali obraniti pred gručo čarovniških študentov, ki so se imenovali Dumbeldorjeva armada (ki nastane v peti knjigi serije). William je bil nad vsem tem tako navdušen, da je z velikim nasmeškom na obrazu iskal Harryja: "Kje je moj brat? To mora poskusiti!"

Ogledali so si tudi hodnike in Veliko dvorano, v kateri so potekale vse večerje in slovesne prireditve. V studiu so si lahko ogledali tudi predmete iz nekaterih drugih filmov. Tu sta na svoj račun prišla predvsem Harry in William. Ta je bil nad Batmobilom tako navdušen, da je izjavil, da so se mu uresničile otroške želje.

"Sem zelo srečen moški! Če sem iskren, popolnoma sem navdušen, da sem imel priložnost videti slavni Batmobil. Josh, Berry, je kakšna možnost, da izdelate kaj takšnega z otroškim sedežem zraven?" se je z ustvarjalcema znanega prevoznega sredstva pošalil William.

Pošalil pa se je tudi na račun svojega mlajšega brata: "Harry je tako zelo navdušen, da je lahko videl stvari Harryja Potterja. Nisem mu še povedal, da je Potter fiktivna oseba. Prosim, ne povejte mu, saj mu še nočem pokvariti veselja."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin