Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Četrtek,
6. 9. 2012,
12.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 6. 9. 2012, 12.31

8 let

Vse najboljše, Pippa!

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pippa svoj 29. rojstni dan praznuje v ZDA, v družbi teniških asov in drugih pomembnežev. Sušlja se, da naj bi se lepa Britanka selila celo čez lužo.

Kako praznuje rojstni dan lastnica najlepše ritke v Veliki Britaniji? Predvsem tako, da vzbuja pozornost in skrbi, da se o njej zelo veliko govori. Dejstvo je, da Pippa Middleton uživa v pozornosti medijev in fotografov, ki se tepejo za njene ekskluzivne fotografije.

Pazite se, Pippa gre! Pippin prihod v ZDA so pospremile različne govorice in namigovanja o tem, da naj bi se zaljubila v 450 milijonov dolarjev "težkega" in 26 let starejšega Andreja Balazsa ter da naj bi v New Yorku že zelo intenzivno iskala stanovanje.

Dejstvo je, da sestra cambriške vojvodinje Catherine uživa v svoji ameriški pustolovščini: najprej se je družila z bogatim hotelirjem, dvakrat pa je s čednim prijateljem Spencerjem Vegosenom navijala na turnirju US Open. Zanjo se menda borijo tudi različni modni velikani, ki se prav te dni predstavljajo na tradicionalnem tednu mode v New Yorku, in upajo, da bo Pippa sedela prav na njihovi modni reviji.

Zmagovalna ritka Dejstvo je, da je Pippa Middleton, ki je bila še pred dobrim letom popolna neznanka, iztržila največ iz poroke svoje sestre Kate. Njena nežno oprijeta obleka družice je 29. aprila 2011 poudarila njen največji atribut – ritko, o kateri še danes vsi govorijo. Čeprav je njen videz precej povprečen, je prav zaradi svoje seksi zadnje plati postala pravi svetovni fenomen, in čeprav v življenju ne počne nič posebnega – razen da dela v družinskem podjetju, ki skrbi za organizacijo prestižnih zabav – je Pippa ena najprepoznavnejših Britank na svetu. Za njen knjižni prvenec, pisala je seveda o zabavah, je v žep spravila slab milijon evrov.

Pippi pravzaprav ne gre prav nič zameriti, le čestitati, ker je tako dobro izkoristila najlepši dan v življenju svoje sestre.

Ne spreglejte