Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 5. 2013,
18.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Miley Cyrus duhovi pevka

Četrtek, 9. 5. 2013, 18.20

8 let

Verjamete, da je Miley videla duhove?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Številna potovanja po vsem svetu so pevki Miley Cyrus očitno pustila tudi številne spomine in obenem zgodbe o duhovih.

Pevka Miley Cyrus je v enem od intervjujev razkrila, da je imela pred časom bližnje srečanje z duhovi. "Z družino smo bili v stanovanju v Londonu, kjer so nedvomno bili duhovi. Bilo je resnično strašljivo. Nekoč je bil to prostor, kjer je bila prej pekarna, to so med obnovo spremenili v luksuzno stanovanje. Spominjam se, da sem imela tam resnično nore sanje in da so se v stanovanju dogajale strašljive stvari," je povedala Miley.

"Moja mlajša sestra, da, vem, slišalo se bo čudno, je bila v kopalni kadi in kar naenkrat sem jo slišala kričati. Stekla sem v kopalnico in voda v kopalni kadi je bila vrela, ampak vseeno, morate razumeti, da se pipe ni dalo niti premakniti, bila je namreč zaprta, zelo vroča voda pa je še kar tekla," je povedala o dogodku Miley in omenila, da sta s sestro zagledali majhnega dečka, ki je v kopalnici sedel na umivalniku in ju opazoval. "Takrat sem se resnično prestrašila, top je bilo zunaj mojih sposobnosti dojemanja. Naslednji večer sem se sama usedla k umivalniku in ko sem pogledala, prisežem, je tam spet sedel isti deček in brcal," je še povedala Miley in razkrila, da je njena mama mislila, da si s sestro te zgodbe izmišljata, da bi prestrašili mlajšega brata Noaha.

"Skrivnostne stvari so se nadaljevale in odkrila sem, da je bila pekarna prej v lasti starega peka in njegovega sina, živela pa sta sama. Žena je umrla, ker je zbolela. Ko je oče umrl, je sin prevzel pekarno, mislim, da je prav on tisti, ki sem ga videla. Kmalu po tem smo se odločili in se preselili, vrnila se nisem nikoli več," je še povedala Miley. Ji lahko zamerite?

Ne spreglejte