Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 8. 2012,
10.43

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 22. 8. 2012, 10.43

8 let

Tom Cruise hira zaradi ločitve

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Tom Cruise ima strto srce. Zaradi ločitve je ves iz sebe, nima apetita in nevarno hujša. Njegovi najbližji so zaskrbljeni, toda Tom jih ne posluša.

Nenadna ločitev je zelo prizadela vedno nasmejanega Toma Cruisa. Katie Holmes je pred njim dolgo skrivala svojo namero o ločitvi, niti sanjalo se mu ni, da je v zakonu nesrečna in da o tem sploh razmišlja.

Zato je bil šok, ko mu je pred obraz pomolila ločitvene papirje, toliko večji. Njegovi prijatelji pravijo, da se mu je svet sesul, svojo žalost pa utaplja v delu. V dobrem mesecu je zaradi stresa shujšal kar šest kilogramov, kar je pri njegovih najbližjih sprožilo alarm za skrb. "Njegovi prijatelji in sorodniki so ga pozvali, naj se malo umiri in naj si vzame nekaj dni dopusta, ampak jih ne posluša," je za revijo Grazia povedal nek neimenovani vir.

"Noče se umiriti. Videti je, kot da ne bi bil pri sebi. Veliko telovadi, ampak očitno premalo je. Obleke kar visijo z njega."

Katie naj bi dobila "samo" 15 milijonov

Čeprav je javnost predvidevala, da bo njuna ločitev dolgotrajna in zelo grda, sta Tom in Katie zelo hitro dosegla sporazum. Katie si je vzela kar nekaj mesecev za posvet z odvetniki in sestavili so ponudbo, ki jo Tom očitno ni mogel zavrniti. Ločitvene dokumente sta podpisala v torek.

Podrobnosti niso znane, prav tako ne, kako sta si porazdelila skupno premoženje, ki naj bi bilo po nekaterih ocenah vredno kar 275 milijonov dolarjev.

Predporočna pogodba je sicer jasna: za vsako leto zakona Holmesova prejme kar tri milijone dolarjev. Če bi njun zakon trajal več kot 11 let, bi Katie pripadala polovica njegovega premoženja. Ker sta se ločila že po šestih letih, pa Katie prejme le 15 milijonov in hišo zanjo in za Suri.

Ne spreglejte