SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Superman zgoraj brez

2

termometer

Tudi superheroji ali bolje rečeno igralci, ki jih igrajo, imajo pri vsaki vlogi za seboj dolge ure naporov.

Henry Cavill, igralec, ki je v filmu Jekleni mož prevzel vlogo Supermana, je v kratkem filmu, namenjenemu promociji filma Jekleni mož, večkrat zgoraj brez, kar je navdušilo njegove oboževalke. Henry, ki je za vlogo treniral kar nekaj mesecev, je tako v živo prikazal, kako se je potil, kako trdo je delal in kolikokrat se je gnal vse do meje mogočega, da je bilo lahko v filmu njegovo telo videti, kot so si ga zamislili producenti in režiser filma.

Film, ki je obenem namenjen tudi promociji in zbiranju rekrutov za ameriško vojsko, je že doživel uspeh, saj so ga podnaslovili Jekleni vojak. Film Jekleni mož so izbrali, ker tudi Superman živi na podoben način kot vojaki: vsak dan hodimo mimo njega, čisto navadnega moža, ko pa nadene uniformo, brani dobro.

"To je bila največja reklama akcija, kar smo jih kadarkoli naredili. Mislim, da nam je z njo uspelo motivirati bodoče vojake, da bodo branili našo domovino," je zelo patriotsko zvenel Henry Cavill, ki skozi filmček pokaže svojo preobrazbo v jeklenega moža.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin