SiolNET. Trendi Svet znanih
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slash: "Bil sem klinično mrtev!"

4

termometer

 | Foto:
V enem od nedavnih intervjujev je kitarist nekoč legendarne zasedbe Guns N' Roses povedal, da so bila leta, ko je bil član skupine, preprosto preveč divja.

Slash, kitarist nekoč popularne skupine Guns N' Roses, ki je razpadla zaradi droge, alkohola in prevelikih nasprotij v skupini na vrhuncu svojega glasbenega ustvarjanja, je v enem od intervjujev povedal, da so bile zabave, ki so jih prirejali člani skupine na začetku svoje glasbene kariere, preprosto preveč nore. "Živeli smo kar pri prijateljih, zdaj tu, jutri tam. Bili smo nori. Zabave so trajale tudi po 24 ur in več, vmes sem se po navadi večkrat streznil in spet napil, vse skupaj smo nadgrajevali še z ekstazijem in drugimi drogami, potem pa odšli na koncert," je povedal Slash, ki pravi, da danes ne bi zdržal verjetno niti tedna takšnega življenja.

"Spominjam se, da smo igrali na nekem koncertu. Naenkrat sem čutil, da je nekaj padlo po tleh, in mislil sem, da je kos opreme. Videl nisem ničesar, nato pa sem na tleh zagledal Duffa. Bil je v komi," se spominja Slash trenutkov, ki pa ga vseeno niso izučili. "Vsi so pili veliko, jaz pa sem pil največ. To je vodilo tako daleč, da sem se zgrudil in umrl. Bil sem klinično mrtev. Oživljali so me, prišli pome z reševalnim vozilom, uspelo jim je šele v bolnišnici. Imel sem veliko srečo," se norih let spominja Slash.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin