Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 11. 2015,
10.05

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Sofia Vergara Severina

Ponedeljek, 23. 11. 2015, 10.05

6 let, 6 mesecev

Severina je postala srbska snaha, Sofia Vergara pa hrvaška

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Konec tedna sta se na različnih koncih sveta zgodili veliki poroki. Severina je v Beogradu s poroko potrdila ljubezen z Igorjem Kojićem, igralka Sofia Vergara pa na Floridi z Joejem Manganiellom.

Severina Vučković in nogometni menedžer Igor Kojić sta si v Beogradu pred šeststo ljudmi znova obljubila večno zvestobo. Pred matičarko je hrvaška pevka izjavila, da bo prevzela možev priimek in tako se Severina zdaj piše Kojić. Tradicionalno srbsko poroko je režiral slovenski režiser Tomaž Pandur, ki je s Severino sodeloval že pri njeni turneji Dobrodošao u klub 2013. Pandur je oblikoval tudi vabilo na poroko, ki je bilo videti kot filmski plakat.

Prvi ples sta odplesala ob pesmi Moje zlato, ki jima jo je zapel Petar Grašo.

V petek je imela s prijateljicami dekliščino, eno od fotografij pa je objavila tudi na Instagramu. Par se je na poroko pripeljal v beli zastavi 101, trubači pa so jima prepevali Đurđevdan.

Poroka se je dogajala v kompleksu Geneks, v katerem so pred zabavo prenovili vse toaletne prostore. V dvorani je bila skulptura slona, ki je simbol sreče, za okrasitev pa naj bi odšteli 20 tisoč evrov.

We are ready 🚀

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

Par, Severinin sin Aleksandar in še nekaj gostov bivajo v luksuznem srbskem hotelu, kjer imajo zakupljeni kar dve nadstropji, zato se po medijih že piše o visokih zneskih, ki sta jih namenila za poroko, in kot o balkanski poroki desetletja.

Svatje, med drugim Jovana in Željko Joksimović, Lepa Brena, Dara Bubamara, Doris Dragović, Goran Karan, so morali pustiti mobilne telefone doma, saj je pevka ekskluzivne posnetke obljubila reviji Story.

Severina se je poročila v obleki oblikovalke Matije Vuica. Med poroko naj bi se preoblekla kar trikrat, njen mož pa dvakrat.

V Palm Beachu na Floridi pa sta se po dobrem letu zveze poročila igralska zvezdnika Sofia Vergara, ki je zaslovela z vlogo v seriji Sodobna družina, in Joe Manganiello, zvezdnik serije True Blood, ki ima tudi hrvaške korenine.

43-letna Sofia Vergara, ki so ji že velikokrat nadeli naziv najbolje oblečene igralke, je nosila obleko libanonskega modnega oblikovalca Zuhairja Murada. Poročni obred je potekal v španskem in angleškem jeziku. Slavje na Floridi je trajalo ves konec tedna.

38-letni Manganiello je bil rojen v ZDA, njegova mama pa prihaja z Brača, zato hrvaški mediji pišejo, da bosta mladoporočenca medene tedne preživela na hrvaškem otoku.

Njuna ljubezen se je začela julija 2014, potem ko se je kolumbijska zvezdnica razšla s floridskim poslovnežem Nickom Loebom. Igralka ima 22-letnega sina, ki se je rodil v prvem zakonu v srednješolskih letih.

Ne spreglejte