SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Princ William in Catherine sta prijetna

3

termometer

Princ William in njegova izbranka Catherine sta "najprijetnejša človeka, kar jih poznam", je izjavil njun poročni fotograf Hugo Burnand, ki mu je bilo v veselje delati z njima.

Kraljevski par, ki se je poročil lani 29. aprila, je na njegov sanjski dan spremljal poročni fotograf Hugo Burnand. Zanj je bilo to sanjsko naročilo, saj je bilo delo s princem Williamom in njegovo ženo Catherine izredno preprosto.

Burnand je za Bang Showbiz povedal: "Princ William in Catherine sta najprijetnejša in najprijaznejša človeka, njuno vedenje je odlično. Nista bila le čast in privilegij, da sem dobil takšno pomembno naročilo, ampak sta bila tudi čast in privilegij, da sem lahko delal s tako prijetnima človekoma. Če bi bili vsi takšni, bi bil svet sanjski."

Medtem ko mu je bilo fotografiranje kraljevih mladoporočencev v veselje, je priznal, da je bilo nekoliko drugače z mlajšimi svati.

Dodal je: "Moja najljubša fotografija je, kjer sedita na stopnicah v sobi s prestolom, obkrožena z družicami. Posneti smo jo morali točno v eni minuti. Prekoračili smo že čas, ki je bil namenjen za fotografiranje tega prizora, a vsi so bili tako organizirani in pripravljeni, da jo posnamemo. V treh minutah so bili tako vsi na svojem mestu in nastala je lepa fotografija. Ker ni bilo časa za poziranje, so prišle do izraza posamezne osebnosti, zato mi je fotografija tudi tako všeč."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin