Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 2. 2009,
7.35

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 23. 2. 2009, 7.35

3 leta, 8 mesecev

Odpravite celulit in odvečne maščobne obloge!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

V centrih LINEA SNELLA vam nudimo najsodobnejšo metodo za odstranjevanje celulita in maščobnih oblog. ULTRAZVOK - KAVITACIJA velja za edino neinvazivno alternativo kirurški liposukciji.

Ultrazvok – kavitacijski sistem, ki ga uporabljamo v centrih LINEA SNELLA, je v svetu na prvem mestu med terapijami za odpravljanje celulita in odvečnih maščobnih oblog, saj deluje s frekvenco 400 kHz, kar omogoča izjemno učinkovitost in hkrati popolno varnost. Z ultrazvok - kavitacijo neposredno učinkujemo na maščobno celico, saj tresljaji, ki jih sproži v globino tkiva omogočajo, da se maščobna celica odpre, limfa pobere odpadne produkte, ki jih maščobna celica izloči, in ti se z urinom odstranijo iz telesa. Maščoba iz odprtih maščobnih celic pa se v obliki trigliceridov izloči v krvni obtok, kjer se porabi kot vir energije, zato je priporočljivo, da se po končani terapiji poslužimo tudi lažje telesne vadbe.

Gre torej za popolnoma naraven biološki proces, le da je pri kavitaciji hitrejši. Delovanje kavitacije bi lahko primerjali z odpiranjem steklenice šampanjca. Če počasi odmaknemo zamašek, se plin izloči počasi, če pa steklenico pred odpiranjem stresemo, se proces pospeši. Ultrazvok - kavitacija povzroči takšno, pospešeno izločanje maščobe.

Terapija z ultrazvok - kavitacijo je popolnoma neboleča, sestavljena je iz treh pomembnih faz - odpiranja limfnih poti, UZ terapije in zaključne drenaže. Pozitivne spremembe na mestu, kjer smo terapijo izvedli, so vidne že po prvi terapiji.

Samo v centrih LINEA SNELLA ultrazvok - kavitacijski sistem združuje kar 4 različne terapije:

• Kavitacijsko terapijo • Terapijo z infrardečimi žarki • Kromoterapijo • Vakuum terapijo

S tem smo še dodatno razširili spekter delovanja in omogočili, da so učinki še hitrejši, boljši in celovitejši!

Kombinacija metode oblikovanja telesa LINEA SNELLA® in ultrazvok – kavitacije je ključ do vitkega in lepega telesa!

Ker v centrih Linea Snella izvajamo tako terapijo v Termoslimu, kot tudi kavitacijo, je učinek maksimalen: s prvim pospešimo metabolizem in zmanjšamo telesno težo, z drugim pa odpravimo celulit in najbolj trdovratne maščobne obloge.

Za več informacij vas vabimo na brezplačen, popolnoma neobvezujoč posvet, na katerem bomo združili vaše želje z našim strokovnim mnenjem in izkušnjami ter skupaj začrtali zanesljivo pot do vašega cilja. Za naročilo izpolnite spletni obrazec ali nas pokličite na brezplačno številko 080 15 88.

www.lineasnella.si

Ne spreglejte