Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 11. 2011,
20.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Dancing With The Stars

Sreda, 23. 11. 2011, 20.22

8 let

Nepričakovano je zmagal JR Martinez

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Zmagovalec zadnje oddaje Dancing with the Stars je J. R. Martinez, sicer nekdanji ameriški vojak in igralec. Zmago si je priplesal s soplesalko Karino Smirnoff.

J. R. Martinez in Rob Kardashian sta za izvedbo sambe na pesem Rickyja Martina dobila isto število točk, vendar je J. R. Martinez zmagal, saj je zanj glasovalo več kot 50 odstotkov gledalcev. "Najprej bi se rad zahvalil vsem, ki so glasovali zame v preteklih 10 tednih. Hvala, ker ste verjeli vame," je po zmagi povedal 28-letni J. R. Martinez. Tudi za njegovo soplesalko Karino je to prva zmaga v tej oddaji. J. R. Martinez pa se je zahvalil svoji soplesalki z besedami: "Neverjetna si, Karina. Zelo sem vesel, da sem lahko pripomogel k tvoji prvi zmagi."

Ricki Lake izločena po prvem plesu Sodniki pa so po prvem plesu iz tekmovanja izločili televizijsko voditeljico Ricki Lake, ki je v preteklih oddajah dosegala dobre rezultate, s plesom pa tudi izgubila 10 kilogramov. Čeprav je bila Ricki Lake razočarana, je povedala: "Uživala sem v vsaki minuti tekmovanja. Mislim, da sem prekosila samo sebe, saj nisem verjela, da to zmorem. Upam, da bodo moji otroci, moj zaročenec in moja družina ponosni name," je povedala 43-letna Ricki Lake, ki se prihodnje leto vrača na male televizijske zaslone.

Rob ni razočaran, Kim ponosna nanj Nad končnim rezultatom pa svojega razočaranja ni pokazal 24-letni Rob Kardashian. "Sem zelo hvaležen za to izkušnjo, zagotovo pa nisem žalosten. Sam pri sebi sem zmagovalec," je povedal Rob po oddaji.

Nad njegovim nastopom pa ni razočarana niti njegova sestra Kim Kardashian, ki je povedala, da je Rob bolj odrasel, odkar je začel plesati. "Ta oddaja je popolnoma spremenila Roba. Končno je odrasel, zelo rada sem ga spremljala vsak teden. V prejšnji oddaji pa je popolnoma očaral celotno družino, zelo sem ponosna nanj," je povedala 31-letna Kim Kardashian. Kaj pa so tekmovalci še razkrili o 13. sezoni oddaje Dancing With The Stars, pa si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Ne spreglejte