SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nataša B. Gračner: Kakšna diva, lepo vas prosim?!

2

termometer

Igralka Nataša Barbara Gračner ima v osebnem življenju svoje želje in prednosti natančno opredeljene. Predvsem si ne želi biti to, kar ljudje vidijo v njeni službi - diva.

Kljub dolgoletnemu igralskemu stažu in številnim nagradam, ki jih je prejela za svoje delo igralka Nataša Barbara Gračner, ki jo lahko gledamo tudi v filmu Dvojina, zaigrala pa je tudi v prihajajočem filmu Razredni sovražnik, pravi, da doma, kot številne znane ženske, ne želi biti diva.

"Kakšna diva, lepo vas prosim?! Po svetu hodim brez pudra, oblečena neopazno, z željo, da sem nevidna. Ko stopim na oder, pa je drugače. Tam me občudujte, tam sem na ogled, tam sem zaradi vas ... Zaljubite se ... Sovražite me ... Naj grem z vami v posteljo ... Naj z vami ždim na balkonu ... Naj vas ne izpustim, tako da želite še," pravi Nataša Barbara Gračner, ki zasebno življenje ločuje od poslovnega.

"Doma sem v svojem brlogu. Med svojimi ljudmi. Kožo sem pustila pred vrati. Glave ne. Spremlja me tista, ki jo nosim. Vsakič druga ... Včasih bije boj. A prevlada vedno moja mala glavica, ki me zjutraj pogleda in reče: 'Ima Ronaldo res take mišice, ker je te kosmiče?'" še opiše dogajanje za štirimi stenami igralka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin