Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Petek,
21. 12. 2012,
9.22

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 21. 12. 2012, 9.22

7 let, 12 mesecev

Mlade zvezdice leta 2012

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Številni zvezdniki so v letošnjem letu prvič, drugič, tretjič ali celo četrtič okusili radosti starševstva. Poglejmo, kateri mali zvezdniki so letos ugledali luč sveta.

Na tujem: v prvo, drugo, tretje in tudi četrto

Že takoj na začetku leta je na svet prijokala ena najslavnejših dojenčic vseh časov, Beyonce je povila svojo prvorojenko, ki sta jo z možem Jay-Z-jem poimenovala Blue Ivy. Že takoj po rojstvu je Blue Ivy postala prava zvezdnica in kmalu dobila celo naziv najvplivnejšega otroka na svetu. Februarja je na svet prišel mali Aleksander, sinček razvpite hrvaške pevke Severine, ki pa je svoje leto "popestrila" tudi z razhodom s partnerjem Milanom Popovićem. Isti mesec je že drugič postal očka tudi igralec Robert Downey Jr. Jennifer Garner in Ben Affleck sta v tretje dočakala sinčka, ki sta ga poimenovala Samuel, na začetku aprila pa je Bruce Willis dobil že četrto punčko.

Svet je medtem z nestrpnostjo pričakoval tudi rojstvo prvorojenke Jessice Simpson, ki je na svet prijokala maja, ampak glede na Jessicin velik trebuh se nam je vsem zdelo, da bi morala že zdavnaj roditi.

Poleti sta na vrsto prišli Sienna Miller, ki je povila punčko, in Kourtney Kardashian, ki je pred kamerami in ob navzočnosti vse družine rodila malo Penelopo.

Konec poletja je Tori Spelling rodila četrtega otroka, sina Finna, nekaj dni pozneje pa je svojo malo princeso dočakal tudi britanski pop zvezdnik Robbie Williams. Jeseni je bilo živahno predvsem med hollywoodskimi zvezdnicami, saj so rodile tudi Drew Berrymore, Reese Witherspoon in Megan Fox.

Svojega malega junaka je dočakala tudi ena najuspešnejših pevk na svetu, Britanka Adele, ki kljub ogromnemu uspehu živi povsem v zaodrju in stran od oči javnosti.

Jeseni so v javnost večkrat pricurljale napačne novice o tem, da je tudi Lionel Messi postal očka. Po nekaj lažnih alarmih je na začetku novembra nogometni superzvezdnik vendarle dočakal svojega prvorojenca, ki sta ga s partnerico poimenovala Thiago.

Po domače: Titina, Šajana, Arabela …

Tudi naši zvezdniki so bili na tem področju precej dejavni. Na začetku leta je radosti materinstva prvič občutila Marjetka Vovk, ki je rodila sinka Vida, kmalu pa so se ji pridružile tudi Daša Hrvatič, ki je v avstrijski porodnišnici rodila Krisa, Ana Tavčar, ki je povila fantka Gabra, Sandra Auer, ki je Sloveniji predstavila malo Arabelo, in nekdanja mis Slovenije Maša Merc, ki je aprila povila svojega drugega otroka. Aprila je na svet prijokala tudi mala Titina, hčerka Nane Forte in Jureta Ivanušiča. Jeseni je drugič postala mamica tudi voditeljica Erika Žnidaršič, ki je povila punčko Mario.

Vmes se je med srečne očete že drugič vpisal tudi simpatični Prekmurec Jože Činč, ki je z ženo Doris dobil Noela, prvič pa sta se med očke vpisala tudi Klemen Slakonja in nepoboljšljivi rocker Gregor Skočir – oba sta se razveselila sinčka.

Poleti je svojo malo Šajano pričakala Rebeka Dremelj, svojega prvega otroka pa jeseni dobil tudi samooklicani slovenski slavček Damjan Murko, ki je sina poimenoval Tiar.

Športniki uspehov niso nizali samo na svojih športnih področjih, zbirali so jih tudi zasebno. Tako so se med očke med drugimi zapisali kajakaš Peter Kauzer, nogometaša Tim Matavž in Zlatko Dedić ter telovadec Mitja Petkovšek.

Ne spreglejte