Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 8. 2013,
12.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

zaroka Grčija ljubezen ljubezen Kreta pevka

Četrtek, 29. 8. 2013, 12.26

8 let

"Mala" Hajdi je zaročena

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nekdanja otroška in najstniška zvezdnica Hajdi Korošec, pevka, ki je zapela nepozabne uspešnice Naš kuža, Oblečem si oblekico in Tvoj pogled muči me, je zaročena.

Pevka Hajdi Korošec, ki je kot najstniška in otroška zvezdnica s prodajo svojih albumov in koncerti rušila rekorde po vsej Sloveniji in nekdanji Jugoslaviji, je v romantičnem vzdušju na Kreti svojemu fantu obljubila, da se bo poročila z njim. Novico je na Facebooku objavil njen zaročenec z besedami: "She said yes!" ("Rekla je da!") Zraven je objavil fotografijo nasmejane Hajdi z zaročnim prstanom na roki.

Hajdi, ki je z zaročencem na oddihu na Kreti, je pred kratkim na eni od porok ujela šopek in očitno je tudi to spodbudilo njenega fanta, da se je opogumil za odločilen korak, ki je do zadnjega trenutka za nekdanjo zvezdnico ostal velika skrivnost. "Lahko povem le, da res nisem ničesar vedela, bilo pa je sanjsko in zelo romantično Najprej je bilo povabilo na večerjo, v restavracijo z odličnim razgledom in kulinariko Swell, nato sva se s terenskim vozilom odpeljala na najvišji hribček na Kreti, poleg cerkvice, kjer je bilo nebo polno zvezdic … Potem so sledili vprašanje, prstan in seveda moj DA … In zdaj sem zaročena," nam je s Krete zaupala srečna Hajdi.

Hajdi je njen fant pripravil prav posebno vzdušje, zasnubil pa jo je ob skladbi So Good To Me Chrisa Malinchaka s prstanom blagovne znamke Tiffany, kar je Hajdi pospremila z besedami, da ima njen fant pač dober stil.

Hajdi je bila v otroških letih prava glasbena senzacija. Odkril jo je pokojni pevec Branko Vunjak - Brendi, ki je zanjo napisal tudi večino njenih uspešnic, nastopala pa je tudi z njegovo skupino Don Juan. Svojo prvo kaseto je izdala pri desetih letih in z njo dosegla neverjetno diamantno prodajo, saj je prodala več kot 60.000 izvodov. Posnela je več kot 40 pesmi, njena največja uspešnica pa je nedvomno Naš kuža. Po končanem študiju je glasbeno kariero opustila in se odločila za poslovni svet. Izdala je šest albumov.

Ne spreglejte